Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

România, cu echipaje calificate în finale la CE de canotaj de la Munchen

Sporturi Publicat pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20813642/1/canotaj-romania.jpg

Câteva echipaje ale României s-au calificat în finale la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen, informează COSR.

Primele au intrat în concurs fetele de la dublu rame feminin (W2-), Denisa Tîlvescu şi Ioana Vrînceanu care au încheiat cursa de astăzi pe locul 1 şi s-au calificat direct în Finala A.

Echipajul de dublu rame masculin (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, au trecut primii linia de sosire şi vor concura în Semifinalele A/B.

La dublu vâsle feminin (W2x), campioanele olimpice Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au încheiat cursa pe locul 1 şi le vom vedea în Semifinalele A/B.

Andrei-Sebastian Cornea şi Cristian-Ionuţ Cojocaru au depăşit emoţiile debutului la seniori şi au terminat pe locul 3 cursa de calificare în proba de dublu vâsle masculin (M2x). Ei vor evolua în Semifinala A/B.

În seria de calificare a probei de simplu vâsle feminin categorie uşoară (LW1x), Ionela Cozmiuc a dominat întrecerea, locul 1 şi s-a calificat direct în Finala A.

Echipajul de patru rame feminin (W4-), compus din Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş, a încheiat cursa pe locul 2 cursa şi s-a calificat în Finala A.

Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Florin Lehaci au fost pe locul 2 la patru rame masculin (M4-) şi vor concura în recalificări.

În proba de patru vâsle masculin (M4x), Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu şi Florin-Marian Enache au încheiat cursa pe locul 1 şi vor concura în Semifinalele A/B.

Echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Emanuela-Ioana Ciotău, Cristina Druga, Iulia-Liliana Bălăucă şi Patricia Cireş, a sosit pe locul 4 şi intră la recalificări.

Cursa preliminară la echipajul masculin 8+1 a fost încheiată pe locul 3 de Florin Arteni, Alexandru-Cosmin Macovei, Alexandru Chioseaua, Nicu-Iulian Chelaru, Cristi-Ilie Pîrghie, Constantin Radu, Vlad Aicoboae, Constantin Adam şi Victoria-Ştefania Petreanu şi băieţii vor concura în Finala A.

Superbă cursa de calificare a bărcii feminine de 8+1, locul 1 în cursa de calificare , Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu vor concura în Finala A.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele