Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

România îl pierde pe Andrei Coubiş! Fundaşul, convocat de italieni

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21062780/1/andc.jpg

România mai pierde un jucător promiţător! Andrei Coubiş (19 ani) a fost convocat la reprezentativa U20 a Italiei, care va juca cu Norvegia (23 martie) şi Germania (27 martie), în Liga Elitelor.

În prezent căpitanul echipei de tineret a celor de la AC Milan, Coubiş s-a născut în Italia, din părinţi români şi acum va fi foarte aproape să debuteze în tricoul primei reprezentative a ”Azzurrilor”.

"Prima convocare la echipa naţională pentru Andrei Coubiş, fundaşul lui Milan", este comunicatul Federaţiei de Fotbal din Italia.

Directorul tehnic al FRF a explicat situaţia tânărului jucător şi a punctat faptul că s-au făcut eforturi pentru ţine pe fundaş.

 ”E opţiunea lui Coubiş. Din ce am înţeles, nu e chiar pornită de la el, ci de la cel care îl reprezintă, un agent italian. Care probabil îl influenţează către o zonă de prezenţă în echipa U21 a Italiei, ceva în genul ăsta.

Probabil de aici declaraţiile lui. Noi am mai încercat să luăm legătura cu el prin telefon. A fost cam confuz… am şi mesajele, în sfârşit, nu are importanţă.

Trebuie să ţinem cont de un element foarte important. Românii născuţi şi crescuţi acolo nu ştiu cât mai trăiesc româneşte. Decizia îi aparţine. Probabil se gândeşte la ce e mai bine pentru el.

Noi, FRF, am făcut tot: l-am convocat, am ţinut legătura cu el şi încercăm să-l determinăm să joace pentru România”
, a declarat Stoichiţă, pentru cei de la Sport.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri