adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

România U20 va disputa două amicale puternice în luna martie. Bogdan Lobonţ pregăteşte lista convocaţilor

România U21 Publicat pe 4 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20535619/1/lobont.jpg

Echipa naţională sub 20 de ani a României va disputa în luna martie primele meciuri amicale din noul an. Selecţionata condusă de Bogdan Lobonţ va întâlni Norvegia şi Elveţia, informează frf.ro.

Partida cu Norvegia se va disputa în România, pe data de 24 martie 2022, şi este ultimul duel al selecţionatei U20 din turneul amical cu 8 naţiuni din Europa.

Un al doilea meci amical a fost stabilit în deplasare, pe 28 martie 2022, în compania selecţionatei similare a Elveţiei.

Detalii privind locul de disputare şi ora de începere a meciurilor vor fi comunicate în perioada următoare.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele