Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

România va fi reprezentată de 11 sportivi la CM indoor de atletism. COSR a ajutat cinci atlete din Ucraina să ajungă la Belgrad

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20641105/1/atl.jpg

România va fi reprezentată de 11 sportivi la Campionatele Mondiale indoor de atletism, competiţie care va fi găzduită de Belgrad, în acest weekend.

Componenţa lotului României este următoarea:

Feminin - Marina Andreea Baboi (60 m), Anamaria Nesteriuc (60 mg), Claudia Mihaela Bobocea (1500 m), Florentina Costina Iuşco (lungime)

Masculin - Andrei Rareş Toader (greutate), Alin Anton Ionuţ (60 mg), ştafeta 4x400 m - Mihai Sorin Dringo/Denis Simion Toma/Robert Parge/Remus Andrei Niculiţă/Constantin Andonii.

Vineri dimineaţă sunt programate seriile de la 60 m feminin, cu Marina Andreea Baboi la start (11.30 ora României) pentru ca în reuniunea de după amiază să se desfăşoare semifinalele, respectiv, finala. Tot în prima parte a zilei, de la 13.30, va intra în concurs şi Claudia Mihaela Bobocea, în seriile de la 1500 m.

Ultimele medalii cucerite de România datează din anul 2016, de la Portland, când Marius Andrei Gag (greutate) urca pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere, iar ştafeta feminină de 4×400 m (Andrea Miklos/Adelina Pastor/Bianca Răzor/Mirela Elena Lavric) cucerea locul trei.

COSR a ajutat cinci atlete şi doi antrenori din Ucraina să ajungă la Belgrad, la solicitarea lui Sergei Bubka, preşedintele Comitetului Olimpic din Ucraina.

La competiţie şi-au anunţat prezenţa 680 de atleţi (372 la masculin şi 308 la feminin).

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele