Ultima oră
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii

Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21569416/1/fc-botosani-dinamo-biucuresti-superliga-superbet-play-out-23-04-2024-1.jpg

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, marţi seară.

La scorul de 1-1, Abdallah a avut o intrare horror cu talpa pe capul lui Benzar. Dinamovistul a fost eliminat, iar jucătorul moldovenilor a avut nevoie de ambulanţă, pentru a fi scos de pe teren.

Acum, Romario Benzar a avut o primă reacţie după incident. Fotbalistul moldovenilor a dezvăluit că arbitrul Găman a vrut iniţial să îi dea doar galben lui Abdallah!

”Acum sunt bine. A fost vorba de o tăietură de 5 centimetri pe cap şi o gaură destul de adâncă. Aia era, de fapt, problema. Dar am trecut prin nişte investigaţii şi totul e în regulă. Mi-au făcut anestezie şi m-au cusut. Am plecat apoi acasă. M-am mai întors miercuri dimineaţa doar să-mi schimbe bandajul.

A fost o minge în aer, am sărit la duel şi am simţit imediat cum mi s-au înfipt în cap crampoanele lui Abdallah. Şi imediat o durere foarte, foarte mare! M-am speriat îngrozitor. Găman venise acolo să dea doar galben, dar când a văzut sângele s-a sucit.

Aşa mi-au zis colegii. Le spunea că nu a fost un contact de roşu! A schimbat doar când a remarcat consecinţele atacului.

Pauză minimum zece zile şi apoi o nouă evaluare. Dacă ar fi după mine, aş intra direct la următorul meci, dar nu se poate. E prea riscant. Sper să mai prind ultimele partide, să-mi ajut echipa să se salveze de la retrogradare”, a declarat Romario Benzar pentru sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele