Ultima oră
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Roş-albaştrii” se distrează cu echipa lui Ciobotariu LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Roş-albaştrii” se distrează cu echipa lui Ciobotariu
Handbal feminin: Valur – Dunărea Brăila, scor 29-30, în turul 2 al European League Handbal feminin: Valur – Dunărea Brăila, scor 29-30, în turul 2 al European League
LIVE VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipa lui Simeone a deschis scorul prin Morata LIVE VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipa lui Simeone a deschis scorul prin Morata
Detalii de ultimă oră despre Dragoş Iancu. Cât de gravă este accidentarea suferită de jucătorul sibian Detalii de ultimă oră despre Dragoş Iancu. Cât de gravă este accidentarea suferită de jucătorul sibian
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”

Ronaldo şi-a prezentant condoleanţele pentru cel pe care îl considera un prieten de suflet. ”Un magician inegalabil. Pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire fără limite”

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19629573/1/ron-mar.jpg

Cristiano Ronaldo a notat, alături de o fotografie, miercuri, că Diego Maradona, prietenul său de care se desparte astăzi, pleacă prea devreme, dar lasă “o moştenire fără limite”.

“Astăzi mă despart de un prieten şi lumea se desparte de un geniu etern. Unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor. Un magician inegalabil. Pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire fără limite şi un gol care nu va fi ocupat niciodată. Odihneşte-te în pace, craque. Nu vei fi uitat niciodată”, este mesajul lui Ronaldo, pe pagina personală de Twitter.

Numeroase personalităţi ale sportului mondial, precum şi cluburile, au postat în social media şi pe site-urile oficiale mesaje de condoleanţe.

Fostul fotbalist Rudi Voller, în prezent oficial la Bayer Leverkusen, s-a declarat foarte afectat de decesul lui Maradona: “Moartea lui Diego Maradona mă afectează foarte mult. S-a născut în acelaşi an cu mine, aşa că am fost deseori adversari la Cupa Mondială şi în Italia. Un jucător minunat. Decesul său venit prea devreme este o lovitură dură pentru lumea fotbalului”.

“Odihneşte-te în pace, prietene. O îmbrăţişare puternică familiei sale şi poporului argentinian”, a noytat şi Carles Puyol.

Davor Suker consideră că Maradona a fost cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor: “A plecat cel mai mare din istorie, cel mai bun fotbalist din lume. Îmi pare foarte rău pentru familia sa şi pentru durerea pe care o trăieşte acum. Am avut norocul să joc cu el, să îi fiu prieten, să mă bucur de fotbalul său, să fiu în acelaşi vestoar cu el. Durerea este foarte mare. Pleacă cel mai mare”.

“Mulţumiri eterne. Diego etern”, este şi reacţia clubului Boca Juniors, clubul de suflet a lui Maradona.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele