adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

Rotaru are cale liberă spre al doilea transfer al iernii din SuperLigă: "Trebuie să-l vindem repede!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20971290/1/rps5470a.jpg


Universitatea Craiova are cale liberă spre al doilea transfer al perioadei de mercato din iarnă. Raul Opruţ, fundaşul în vârstă de 25 de ani al lui Hermannstadt, vrea să facă pasul spre clubul din Bănie, care ar putea profita de problemele financiare de la Sibiu.
 
La jumătatea unui sezon excelent, în care a oferit o pasă decisivă în 23 de meciuri şi a debutat la echipa naţională, Opruţ e cu gândul la o mutare la Universitatea Craiova, Rotaru fiind dispus să ofere în jurul a 400.000 de euro în schimbul său:
 
"Mi-aş dori să merg la Craiova, e o echipă de tradiţie. E o echipă care se bate an de an la campionat, care participă în Conference League. Mi-ar face plăcere să merg la Craiova, dar momentan nu pot să spun nimic", a declarat Opruţ, miercuri.
 
Cotat la 800.000 de euro, Opruţ este, alături de Paraschiv, unul dintre jucătorii care pot rezolva o parte din problemele financiare de la Hermannstadt. Iar antrenorul Marius Măldărăşanu nu s-ar opune unui transfer:
 
"Azi e ziua lui Opruţ, face 25 de ani şi chiar i-am spus că trebuie să-l vindem repede că nu mai luăm nimic pe el. Eu, ca antrenor, sunt subiectiv şi nu mi-aş dori să plece niciun jucător, dar am fost fotbalist şi ştiu... 
 
Ştiu ce înseamnă să primeşti o ofertă foarte bună, mintea pleacă în altă parte. Dacă ar fi să fie bine şi pentru club şi pentru jucător, normal că nu m-aş opune. Nici în cazul lui, nici în cel al lui Paraschiv, dar suntem destul de subţiri şi ar trebui să aducem ceva în loc, iar în perioada de iarnă este foarte greu", a recunoscut tehnicianul revelaţiei SuperLigii.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri