Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21326868/1/reghe.jpg

Laurenţiu Reghecampf a devenit oficial antrenorul lui Al-Tai, din Arabia Saudită. La echipă au fost aduşi în această vară Andrei Cordea şi Marko Dugandzic din Superliga.

Debutul lui Reghe va fi pe data de 26 septembrie, contra celor de la Al-Faisaly, în Cupa Regelui.

Acesta s-a despărţit surprinzător de Universitatea Craiova săptămâna trecută. Cei de la Al-Tai au fost nevoiţi să plătească o clauză pentru a-l înregimenta pe Reghecampf.

Vasile Miriuţă a vorbit la Prima Sport despre plecarea lui Reghecampf din Bănie. Antrenorul susţine că nu ar fi avut probleme la Craiova şi că a plecat fiind tentat de oferta financiară mult mai bună. 

”Rotaru nu îl lasă să plece”

”Mă bucur pentru Laur. Părerea mea e că e unul dintre antrenorii buni ai României, chiar dacă în ultima perioadă nu a avut rezultatele pe care le-a avut în trecut. Au fost aşa mici semieşecuri, pentru că nu e uşor să antrenezi în afară.

Eu zic că la Craiova a făcut o treabă bună de când a venit. Eu zic că ar fi plecat şi dacă s-ar fi aranjat lucrurile la Craiova. Nu ştiu ce contract avea la Craiova, dar una e să câştigi 300-400 de mii şi alta e să ai 1,2 milioane de euro. 

Mai ales că avea clauza în contract. Că poate dacă nu avea clauza în contract, patronul celor de la Craiova Rotaru nu îl lăsa să plece sau cerea 1 mil pentru el. I-au plătit clauza şi normal că s-a dus. Foarte bine că s-a dus.

Poate antrenează bine acolo. Poate prinde iar o echipă de top. Eu chiar mă bucur pentru el. Nu cred că avea probleme cu jucătorii sau patronul, pentru că s-a văzut”, a spus Vaslile Miriuţă, la Prima Sport. 

 

Tehnicianul are o experienţă vastă în zona Golfului. Le-a mai pregătit în trecut pe: Al-Hilal (2014 - februarie 2015), Al-Wahda (mai 2017 - noiembrie 2018), Al-Wasl (ianuarie 2019 - octombrie 2020), Al-Ahli (aprilie - iunie 2021).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri