Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Roy Keane consideră o lipsă de respect faptul că Ronaldo a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Manchester City

Premier League Publicat pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20877065/1/ronaldo.jpg

Fostul internaţional irlandez Roy Kean, jucător legendar la Manchester United, consideră o lipsă de respect faptul că portughezul Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Manchester City, într-un duel care a fost în direct pe Prima Sport 2.

Devenit consultant Sky Sports, Keane nu a apreciat alegerea făcută de Erik ten Hag, afirmând că a fost „o lipsă de respect” în timp ce antrenorul olandez a justificat nefolosirea acestuia din "respect pentru imensa lui carieră”.

"Cred că United nu-l respectă. Ar fi trebuit să fie vândut înainte ca piaţa de transferuri să se închidă. Bine, când eşti manager, ai nevoie de opţiuni. Dar nu-l pui pe Ronaldo să stea pe bancă. Este unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor (...)

Această situaţie se va agrava pe măsură ce sezonul avansează. Ar fi trebuit să-l lase să plece, avea opţiuni. Să-l ţii pe bancă este ridicol pentru un jucător de nivelul lui”, a spus Keane.

După ce a căutat un club care să concureze în Liga Campionilor şi s-a confruntat doar cu refuzuri, Ronaldo are un început de sezon foarte greu şi locul său de titular este mai mult ca niciodată în discuţie.

Manchester United a suferit un eşec zdrobitor cu Manchester City, scor 3-6, meci în care Ronaldo nu a evolut niciun minut.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele