Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Ruud van Nistelrooy a renunţat la postul de antrenor al celor de la PSV Eindhoven

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21134340/1/nistelroy.jpg

Tehnicianul olandez Ruud van Nistelrooy a anunţat miercuri că renunţă la conducerea grupării olandeze PSV Eindhoven.

„După mai multe discuţii despre problemele interne, purtate în ultimele zile, Consiliul de Administraţie a avut o întâlnire cu Van Nistelrooy marţi seara. S-a luat decizia de a se menţine echipa concentrată pentru meciul de duminică, împotriva lui AZ Alkmaar, urmând ca după ultima etapă a sezonului să aibă loc discuţii suplimentare.

Miercuri dimineaţă, Van Nistelrooy a anunţat jucătorii primei echipe şi stafful tehnic că va demisiona cu efect imediat, din cauza lipsei de sprijin în cadrul clubului. La cererea consiliului de conducere, Fred Rutten va prelua pregătirea jocului de duminică, cu AZ Alkmaar.

PSV regretă decizia lui Van Nistelrooy şi îi mulţumeşte acestuia pentru că a câştigat Johan Cruyff Shield şi TOTO KNVB Cup în acest sezon şi speră să termine sezonul curent pe locul al doilea”
, scrie în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului PSV Eindhoven.

Fred Rutten, antrenorul interimar al lui PSV, are 60 de ani, a evoluat ca jucător pentru Twente Enschede, are o selecţie la naţionala Ţărilor de Jos şi era antrenor secund în staff-ul lui Ruud van Nistelrooy.

Fred Rutten a mai lucrat ca antrenor principal la PSV Eindhoven între 2009 şi 2012.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri