Ultima oră
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”
Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden

S-a aflat numele fotbalistului de la Barcelona testat pozitiv cu COVID-19

Barcelona Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email

Jean-Clar Todibo este fotbalistul Barcelonei depistat pozitiv cu noul coronavirus, anunţă Mundo Deportivo.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19449277/1/todibo.jpg

Fundaşul central francez nu a luat contact cu restul echipei, care se află la Lisabona pentru Final 8-ul UEFA Champions League, el reluându-şi pregătirile abia miercuri. Todibo este asimptomatic, are o stare generală bună şi este izolat la domiciliu, notează sursa amintită.

În vârstă de 20 de ani, Todibo a revenit în această vară la FC Barcelona, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Schalke 04.

FC Barcelona - Bayern Munchen, vineri, ora 22:00, Look Plus şi Look 4K

Astfel, meciul dintre FC Barcelona şi Bayern Munchen nu este pus în pericol. Partida din sferturile de finală ale UEFA Champions League se va disputa vineri, de la 22:00, şi va putea fi urmărită în direct pe Look Plus şi Look 4K.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele