Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

S-a anunţat calendarul noului sezon de Premier League. Avem două derby-uri tari în primele etape

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20742579/6/282850584-5938125349545164-5793921482246209702-n.jpg

Astăzi a fost anunţat programul noului sezon de Premier League, care debutează pe 5 august şi se va vedea la Prima Sport în perioada 2022 - 2025.

Pemier League va debuta mai devreme în acest sezon, pe 5 august, din cauza Cupei Mondiale din Qatar.

Crystal Palace - Arsenal va fi prima partidă a sezonului, ”tunarii” au început groaznic stagiunea trecută cu patru înfrângeri în patru meciuri, dar şi-au revenit pe parcurs, iar în acest sezon ţintesc un loc în top four. 

Liverpool va juca în deplasare la Fulham, nou-promovata în premier league va avea un prim meci de foc, cu trupa antrenată de Jurgen Klopp, care a terminat sezonul trecut la doar un punct de campiona, Manchester City.

Manchester City o va întâlni pe West Ham United, formaţie ce era să îi ofere titlul lui Liverpool, după ce a remizat cu ”cetăţenii”, 2-2, în penultima etapă din campionatul Angliei. Cealaltă echipă din Mancheter, o va întâlni pe Brighton. Formaţia antrenată de Eric ten Hag nu are amintiri prea plăcute cu Brighton, după ce i-au învins cu 4-0 sezonul trecut.

Vom avea şi 2 derby-uri în prime două etape. Este vorba despre Chelsea - Tottenham, pe 13 august şi Manchester United - Liverpool, pe 20 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele