Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

S-a schimbat radical strategia la Hermannstadt. ”Eu sunt convins că jucătorii au fost afectaţi foarte tare”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21029615/3/fc-hermannstadt-2023.jpg

FC Hermannstadt a pierdut apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) cu privire la depunctarea dictată în decembrie de FRF.

Nou-promovata a fost penalizată cu 9 puncte din cauza unor datorii financiare mai vechi. Decizia este deja una oficială, confirmată în clasamentulul Federaţiei Române de Fotbal, iar acum apelul la TAS a fost pierdut.

Fără victorie în noul an, Dani Coman a anunţat că noul obiectiv al echipei este salvarea de la retrogradare.

"Se pare că noi încă nu ne-am revenit după pierderea celor 9 puncte. Dar eu sunt convins că odată cu revenirea jucătorilor accidentaţi, şi aici mă refer la Stoica şi la Baba Alhassan, în momentul în care şi Iancu va fi pregătit 100%, în acel moment toate lucrurile vor arăta altfel.

Eu am încredere în echipă şi sunt convins că nu vom avea emoţii cu retrogradarea, chiar dacă va fi un play-out intens. Din păcate s-au pierdut cele nouă puncte.

Gata, am spus stop! Din acest moment ne gândim la viitor, ce a fost s-a terminat. De acum încolo ne vom pregăti pentru obiectivul pe care îl avem acum, acela de a rămâne în prima ligă.

Eu sunt convins că jucătorii au fost afectaţi foarte tare şi s-a discutat intens în ultima vreme de cele 9 puncte pe care ei le-au pierdut"
, a explicat Coman, pentru Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele