Ultima oră
Atacantul din play-out ce a impresionat! E unul din cei mai buni jucători aduşi în iarnă | VIDEO EXCLUSIV Atacantul din play-out ce a impresionat! E unul din cei mai buni jucători aduşi în iarnă | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului” VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului”
VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!
FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe

S-au încheiat discuţiile între David Alaba şi Real Madrid! Anunţul presei din Spania

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19908078/2/alaba-real.jpg

Fundaşul austriac David Alaba (28 de ani) s-a înţeles cu Real Madrid pentru un transfer în această vară, potrivit Marca. Jucătorul echipei Bayern Munchen este în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă.

Conform sursei citate, Real Madrid i-a oferit lui Alaba un salariu anual de 11 milioane de euro şi un contract pe patru sezoane.

Internaţionalul austriac, impresariat de israelianul Pini Zahavi, a efectuat deja vizita medicală la clubul spaniol.

Manchester City, Paris Saint-Germain, Liverpool şi Chelsea au fost interesate să-l transfere pe Alaba. În plus, Bayern Munchen i-a făcut trei oferte de prelungire a contractului, în ultimele luni, toate fiind refuzate de către austriac.

David Alaba era una dintre principalele ţinte de transfer pentru Zinedine Zidane, care poate rezolva două poziţii deficitare la Real Madrid, dintr-o singură lovitură. Internaţionalul austriac poate juca atât ca fundaş stânga, cât şi pe postul de fundaş central.

Potrivit Marca, Pau Torres de la Villarreal, Jules Kounde şi Diego Carlos de la Sevilla au fost celelalte ţinte de transfer pentru Real Madrid.

Cotat de Transfermarkt la 65 de milioane de euro, David Alaba joacă pentru Bayern Munchen din 2008 şi are 404 meciuri oficiale, 32 de goluri şi 49 de pase decisive.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19908078/1/alaba-marca.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele