Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Nu s-au pregătit de Champions League! Dinamoviştii s-au zgârcit când au fost la un pas să cumpere un atacant de top din campionatul României! "Aveam 12.000 de euro şi m-a chemat Borcea să îmi dea 3.000 de dolari" | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21416082/1/2007-03-04-poli-dinamo1-1e21fm19.jpg

Gueye Mansour a fost prezent, în această seară, la emisiunea Fotbal Show.

Senegalezul cu cetăţenie română a povestit diferite episoade pe care le-a trăit în fotbalul românesc. Atacantul a dezvăluit că a fost aproape de Dinamo în 2007, anul în care câinii au câştigat ultimul titlu şi au evoluat pentru ultima dată în preliminariile Champions League.

Mansour a spus că a fost în tratative cu gruparea din "Ştefan cel Mare", dar nu s-a semnat niciun contract din cauză că dinamoviştii i-au propus un salariu mic.

"Bineînţeles, Dinamo este Dinamo. Ce era atunci. Trebuia eu cu Torje să mergem acolo.

Nu s-au înţeles, pentru că salariul pe care voiau să mi-l dea acolo nu îmi convenea. Aveam 12.000 de euro la Timişoara şi m-a chemat Borcea să îmi dea 3.000 de dolari.

Din moment ce nu ai un impresar cum trebuie e aiurea." a dezvăluit Mansour.

Mansour a ajuns pentru prima dată în România acum aproape 20 de ani

Născut pe 30 decembrie 1985 la Dakar, Mansour a jucat doar la echipa a doua a formaţiei elveţiene Servette înainte să ajungă în România.

Senegalezul a evoluat la noi în ţară pentru Poli Timişoara, Buftea, Gloria Buzău, Viitorul Târgu Jiu, Ripensia Timişoara, Flacăra Horezu, Şimleu Silvaniei, CSM Satu Mare, iar acum este legitimat la Sighetu Marmaţiei.

După ce a plecat în 2011 de la Poli Timişoara, Mansour a jucat la Ordabasy. Ulterior a revenit în ţară pentru o scurtă perioadă la formaţia din Banat, ca mai apoi să joace la Hajer (Arabaia Saudită) şi în Bulgaria la Lokomotiv Plovdiv.

Cea mai prolifică perioadă a avut-o la Poli Timişoara, în perioada 2004-2011. Mansour a marcat atunci 17 goluri în 82 de partide pentru bănăţeni şi era poreclit "omul-foarfecă".

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri