Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

”Să îşi ia adio de la fotbalul de performanţă”. Schimbarea lui Radaslavescu, analizată în termeni duri | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21543205/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-31-03-2024.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

În minutul 28, Eduard Radaslavescu a fost schimbat. Gigi Becali a explicat decizia, fiind dezamăgit de prestaţia jucătorului de 19 ani.

Se pare că Radaslavescu a fost înjurat încă de la încălzire de suporterii fostei sale echipe, iar asta i-a afectat randamentul din teren.

Dumitru Dragomir a reacţiont după ce tânărul fotbalist a fost schimbat atât de repede. Fostul preşedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Becali a greşit flagrant, iar cu astfel de decizii îi distruge cariera lui Radaslavescu.

”Nu mi-a plăcut o schimbare. Radaslavescu, prea repede a fost scos şi este păcat de copilul ăsta, se pierde şi a fost unul din marile talente ale României.

Mai mult decât umilit, ăsta e cuvântul: distrus. Dacă mai are o întâmplare ca asta e terminat ca fotbalist. Indiferent de ce s-a întâmplat, nu trebuia scos după 20 de minute de joc.

Dă-l să joace undeva, la Divizia B, la Divizia C, oriunde, dar dă-l să joace meci de meci. Dacă mai stă mai mult de vară, să îşi ia adio de la fotbalul de performanţă”, a declarat Dumitru Dragomir, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele