Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Să râzi sau să plângi? Antonio Sefer, văzut variantă pentru naţională după primul gol în Casa Liga 1

Rapid Publicat pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20665077/1/sefer.jpg

Atât de rău a ajuns echipa naţională? Încât să fie chemaţi jucători care au doar un gol în Casa Liga 1, în toată cariera? Adrian Porumboiu a fost impresionat de Antonio Sefer, poate pe bună dreptate, dar să nu uităm că, deşi e vorba de un fotbalist ofensiv, mijlocaşul Rapidului a marcat un singur gol în toată cariera în prima divizie. Iar asta s-a întâmplat în cea mai recentă rundă, cu FC Botoşani.

Fostul patron al Vasluiului consideră că Sefer ar trebui să fie luat înaintea lui Dennis Man la naţională. Omul de afaceri a vorbit pe larg despre cum poate arăta primul 11 al României.

”Haideţi să fim serioşi, că la ora actuală dacă l-aş compara pe Man cu Sefer, ar juca din prima Sefer înaintea lui Man. Cred că viitoarea echipa naţională ar putea conta pe doi atacanţi de bandă. Sefer în dreapta şi Octavian Popescu în stânga. Şi, mă rog, Ianis Hagi undeva cu un rol retras. Nu îi fac eu echipa lui Edi Iordănescu. Mai e şi Mihăilă.

Dacă Sefer va fi crescut cum trebuie, sunt convins că va face treaba. Şi va face treaba Mutu cu el. Mai e şi celălalt, Rareş Ilie. Deci are balta peşte. Au stofă în ei, dar trebuie să confirme. Există o generaţie care ar putea să… Dar trebuie crescuţi. Uitaţi-vă ce execuţii are Sefer. A dat un gol care cu greu poate să fie egalat. Eu mereu am avut o slăbiciune pentru jucătorii de picior stâng. Au ceva în plus”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit PlaySport.

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. A fost prima partidă oficială pe noul stadion Rapid – Giuleşti.

Sefer, în lacrimi după primul gol în Casa Liga 1 

Antonio Sefer a reuşit să facă 2-0, cu o execuţie fabuloasă şi a bifat primul gol în Casa Liga 1.

Mijlocaşul de 21 de ani a executat imparabil o lovitură liberă de la 35 de metri, ce s-a dus direct în vinclu, portarul celor de la Botoşani fiind fără replică. De bucurie, Sefer şi-a dat tricoul jos şi a văzut cartonaşul galben.

Sefer a fost extrem de emoţionat la interviurile de după meci şi a dedicat golul unchiului său, care trece prin momente grele.

”E o victorie care ne dă mare încredere, sperăm să câştigăm locul 1 din play-out. Va fi o atmosferă incredibilă pe Giuleşti la meciurile următoare. Nu ai cum să nu dai totul când suporterii cântă aşa.

Eram în Olanda şi mă uitam la Rapid când juca în liga a patra şi mi-am spus că vreau să ajung la Rapid să mă simt fotbalist. Acum mă bucur că am marcat primul meu în Liga 1, în Giuleşti. A fost o bucurie de nedescris.

Când nimeni nu mai spera în mine, sau foarte puţini sperau, Dumnezeu mi-a dat acest gol. Am avut momente foarte grele în această perioadă. Vreau să îi dedic golul acesta unchiului meu care din păcate nu este bine (n.r. cu lacrimi în ochi), familiei mele şi sper să îi fac mândri”,
 a spus Sefer, la finalul partidei.

27 de meciuri, un gol şi trei pase decisive sunt statisticile lui Antonio Sefer în Casa Liga 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele