Ultima oră
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO

Şansă pentru Florin Niţă! Portarul român poate reveni în poarta Spartei Praga. UPDATE: Reacţia încrezătoare a lui Tomas Rosicky

Stranieri Publicat pe 31 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20702638/1/nita-sparta.jpg

Florin Niţă (34 de ani) poate să revină în poarta Spartei Praga în curând, după ce antrenorul Pavel Vrba a părăsit echipa. Acum, formaţia românului este pregătită de interimarul Michal Hornak, iar din stafful acestuia din urmă face parte şi antrenorul cu portarii Michal Spit.

UPDATE marţi (31 mai), ora 12:14: Faptul că Niţă se poate întoarce în poarta cehilor a fost confirmat şi de directorul sportiv al clubului, Tomas Rosicky, fost fotbalist al lui Arsenal. Fostul mijlocaş a declarat că deciziile luate în cazul românului au fost greşite şi că, poate, trebuia să se implice mai mult când a fost trecut, pe nedrept, pe banca de rezerve.

Sigur, nu a fost o decizie bună. Ieşirea lui Niţă a afectat echipa. Privind retrospectiv, realizez că am plătit pentru acea greşeală. Poate ar fi trebuit să mă implic în acest caz. Dar, în percepţia mea, antrenorul alege jucătorii şi el e singurul care decide asupra echipei”, a spus Rosicky, potrivit cotidianului Blesk.


Ştirea iniţială

De altfel, Michal Spit are cuvinte de laudă pentru Florin Niţă, pe care îl apreciază. Iată ce spunea acesta într-un interviu despre portarul român: ”Florin nu are o slăbiciune importantă. E tehnic în jocul cu piciorul, poate lovi în orice fel. Excelează la capitolul reflexe, dar se descurcă foarte bine şi în situaţii de unu contra unu”.

Florin Niţă se simte discriminat la Sparta Praga! Cel mai bun fotbalist român al anului 2021, cu evoluţii constant apreciabile şi la trupa din capitala Cehiei, are convingerea 100 % că dacă ar fi fost ceh, antrenorul Spartei nu l-ar fi scos din primul 11.

Goalkeeper-ul în vârstă de 34 de ani îşi doreşte să plece de la Sparta, deoarece nu se simte respectat. În ciuda prestaţiilor sale solide, Niţă este ţinut pe banca de rezerve de şase meciuri consecutive şi nu primeşte nicio explicaţie din partea tehnicianului Pavel Vrba.

”Crede-mă că sunt om, nu sunt robot! Nu am cum să nu am o reacţie, să nu pun la suflet. Mă deranjează... Dar spuneţi-mi voi ce pot să fac?! Încerc să dau ce am mai bun la antrenamente şi poate o reveni la sentimente mai bune.

În momentul în care sunt acum... Sincer să fiu - şi nu are sens să mint pe nimeni! -, mi-aş dori să fac pasul într-un alt campionat. Aici am observat că nu sunt apreciat cum ar trebui. Nu mă simt respectat... După atâtea rezultate bune, fiind şi portarul din Cehia cu cele mai multe meciuri fără gol primit. Cred că sunt vreo şase... După un an senzaţional, mă tragi pe linie moartă!

(n.r. –dacă îşi doreşte să plece de la Sparta Praga) Da, pentru că nu mă simt respectat şi nici apreciat. Sunt sută la sută sigur că dacă era un alt portar, de naţionalitate cehă, nu îi spunea absolut nimeni ceva despre acel meci. (n.r.- înfrângerea din campionat cu Slovacko, scor 4-0), a declarat Florin Niţă la finalul anului trecut.

15 selecţii are Florin Niţă în tricoul primei reprezentative a României.

Niţă a adunat 110 meciuri pentru Sparta Praga, dintre care 41 fără gol primit.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele