Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Şase jucători de la FC Botoşani nu au plecat în cantonamentul din Antalya

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20972145/1/bot.jpg

FC Botoşani a plecat în stagiul de pregătire de iarnă. Moldovenii se vor şlefui pentru restartul Superligii în Antalya, iar antrenorul Flavius Stoican a renunţat la mai mulţi jucători.

Franco Mussis, Elad Shahaf, Yacouba Sylla, Shaquill Sno, Marius Obedeanu nu au fost luaţi de antrenor în Turcia, informează BTonline.ro. Acestora li se adaugă Mateus Santos, care a semnat cu Farul, respectiv Ovidiu Perianu, ce a revenit la FCSB, fiind ulterior cedat la Chindia.

Kevin Boli, foarte aproape de FCSB! Flavius Stoican a renunţat la fundaşul dorit de Gigi Becali. ”Îşi doreşte să joace la o echipă mai bună”

 

Gigi Becali şi-a manifestat în mai multe rânduri dorinţa de a-l aduce pe Kevin Boli de la Botoşani, iar în acest moment mutarea pare ca şi făcută. Kevin Boli a fost lăsat în afara lotului de către Flavius Stoican şi are drum liber să semneze cu FCSB, chiar dacă înţelegerea sa cu moldovenii se încheie în 30 iunie 2023.

”Da, m-am înţeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câştigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înţeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Gigi Becali, pentru Gsp, la începutul lunii decembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele