Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

SCM Craiova anunţă cooptarea Florentinei Stanciu în staful tehnic

Handbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20749365/1/facebook-scm-craiova.jpg

SCM Craiova a anunţat, miercuri, că Florentina Stanciu se alătură stafului tehnic al echipei de handbal feminin.

Stanciu va ocupa funcţia de antrenor secund şi va colabora cu Bogdan Burcea şi Sorin Toacsen.

Florentina Stanciu, în vârstă de 39 de ani, este câştigătoare a Cupei EHF cu SCM Craiova în 2018. Fosta handbalistă a fost convocată la toate categoriile de vârstă în naţionala României. A fost naturalizată în Islanda şi a adunat mai multe selecţii pentru reprezentativa acestei ţări. Pe lângă faptul că a participat la cel mai mare succes al unei echipe din Craiova în cupele europene, ea a mai câştigat campionatul Franţei (2004), a mai fost semifinalistă în Cupa Cupelor EHF (2004), sfert-finalistă în Cupa Challenge (2003) şi a mai cucerit medalia de aur la Campionatul European de Junioare (1999).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele