Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

SCM Timişoara, prima înfrângere în Alpe Adria Cup

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21411725/1/scm.jpg

Echipa de baschet masculin SCM Timişoara a fost învinsă marţi, în deplasare, de formaţia KK Dubrava, în grupa B a Alpe Adria Cup, scor 78-72 (40-38). Este primul eşec în şase partide pentru echipa lui Dragan Petricevic.

În primele meciuri din grupa B, SCM Timişoara a obţinut rezultatele: 87-69 cu KK Dubrava, 85-76 cu BK Olomoucko, 90-84 cu BK Kolin, 92-87 cu BC Viena, 97-85 cu Ilirija.

După şase etape, echipa antrenată de Dragan Petricevic rămâne lider, cu 11 puncte.

În următoarea partidă, SCM Timişoara va juca tot în deplasare, returul cu BK Olomoucko, în 13 decembrie.

SCM Timişoara joacă pentru al doilea an consecutiv în Alpe Adria Cup, care se derulează în această stagiune cu 11 echipe, împărţite în două grupe.

Echipa antrenată de Dragan Petricevici joacă în grupa B, alături de KK Dubrava, BC Viena, Ilirija, Olomoucko şi BK Geosan Kolin.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinale.

În 2023, competiţia a fost câştigată de polonezii de la MKS Dabrowa Gornicza.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele