Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Scuffet, supărat pe proprii colegi. ”Nu e posibil să riscăm aşa"

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21066116/1/scuffet.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Simone Scuffet s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a riscat prea mult, lucru ce putea duce la un eşec, în contextul în care Rapid a irosit o şansă uriaşă în prelungiri, pe fondul unei replieri târzii a defensivei campioanei.

”Se putea întâmpla orice, puteam să-l câştigăm, dar să-l şi pierdem, pentru că am avut acel gol anulat şi, sincer, nici nu ştiu ce a fost. Am văzut în acea poză că a fost foarte aproape, extrem de strâns, deci nu ştiu ce să spun.

Dar în acest meci, cred că am riscat prea mult. În derby-ul trecut, am fost foarte buni, cu doar o singură ocazie mare a lor, iar azi a fost prea mult. De asemnea, la ultima fază a fost incredibil, când noi nu trebuia să riscăm aşa mult. Noi vrem să câştigăm toate meciurile, dar nu e posibil să riscăm aşa"
, a declarat portarul italian, la finele partidei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele