Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Scuffet, supărat pe proprii colegi. ”Nu e posibil să riscăm aşa"

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21066116/1/scuffet.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Simone Scuffet s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a riscat prea mult, lucru ce putea duce la un eşec, în contextul în care Rapid a irosit o şansă uriaşă în prelungiri, pe fondul unei replieri târzii a defensivei campioanei.

”Se putea întâmpla orice, puteam să-l câştigăm, dar să-l şi pierdem, pentru că am avut acel gol anulat şi, sincer, nici nu ştiu ce a fost. Am văzut în acea poză că a fost foarte aproape, extrem de strâns, deci nu ştiu ce să spun.

Dar în acest meci, cred că am riscat prea mult. În derby-ul trecut, am fost foarte buni, cu doar o singură ocazie mare a lor, iar azi a fost prea mult. De asemnea, la ultima fază a fost incredibil, când noi nu trebuia să riscăm aşa mult. Noi vrem să câştigăm toate meciurile, dar nu e posibil să riscăm aşa"
, a declarat portarul italian, la finele partidei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele