Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Se conturează o nouă plecare de la CFR Cluj. ”Şi-a depus intenţia de a denunţa contractul”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21007172/1/roger.jpg

CFR Cluj – FCSB, partidă din runda a 24-a a SuperLigii României, e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:00. În ultimul meci direct, de pe Arena Naţională, ardelenii s-au impus la limită, 1-0, în decembrie anul trecut.

Cu puţin timp înainte de startul partidei, preşedintele campioanei, Cristi Balaj, a dezvăluit că Roger (26 de ani) face eforturi pentru a pleca de la formaţia lui Dan Petrescu, însă despărţirea nu se poate realiza simplu.

”I-am transmis un comunicat, că există anumite articole care creează dezinformare. Şi-a depus intenţia de a denunţa contractul. Mi-a trimis un mail.

Nici nu a început procesul măcar. Există probabil o practică prin care va avea dreptul la muncă. Va exista un proces prin care noi ne vom apara drepturile.

O convenţie pe care am avut-o cu jucătorul şi cu anumite prevederi din contract”,
a dezvăluit Balaj, pentru Orange Sport.

Monedă de schimb pentru Otele?

Philip Otele, atacantul în vârstă de 23 de ani al celor de la UTA Arad va ajunge mai repede la CFR Cluj.

Preşedintele campioanei, Cristi Balaj a dezvăluit că a ajuns la un acord pentru a-l aduce pe nigerian. Mutarea era programată pentru vară, dar pentru o sumă de bani, lucrurile au fost urgentate.

De asemenea, în schimbul lui Otele, UTA are şanse mari să îl primească pe Roger.

”Otele a semnat cu noi, este al nostru din vară. Am discutat azi cu domnul Meszar, dacă e de acord să îl luăm pe Otele cu 4 luni de zile înainte. Am vorbit să dăm o sumă de bani şi un procent la un viitor transfer. Şi Roger să fie cedat la UTA. El e pregătit. Probabil se va ajunge la o înţelegere. Roger s-a pregătit, e mult mai bun acum decât atunci când a venit. A câştigat un campionat între timp.

Pentru Otele am oferit beneficii financiare, bonusuri. Otele nu ştiu cât de pregătit este, în comparaţie cu Roger. Roger poate juca şi mâine. Pe Roger îl dăm definitiv fiind al nostru. Otele este al nostru peste 4 luni oricum”,
a declarat Balaj, pentru Digi Sport.

Până acum, la CFR Cluj au venit Maglica (APOEL Nicosia), Ţâru (Jagiellonia), Peteleu (Kisvarda) şi Krasniqi (Ballkani). Pe lista plecărilor se numără Betancor (Pafos), Muanza (Apollon Smirnis) şi Gomes (”U” Cluj).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele