adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Se cunosc echipele ce au promovat în Liga 2! Minaur Baia-Mare dă lovitura şi o elimină pe Corvinul Hunedoara. Oţelul a trecut şi ea de baraj

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20734210/1/liga-2.jpg

  • Echipele ce vor juca din sezonul viitor în Liga 2: Minaur Baia Mare, Progresul Spartac, Oţelul Galaţi, CSC Dumbrăviţa şi CSM Slatina.

Dramatism la cote înalte în barajele de promovare pentru Liga 2. Minaur Baia-Mare a dat lovitura şi a promovat, după ce a trecut de Corvinul Hunedoara, formaţie ce s-a impus în prima manşă, cu 2-1.

Maramureşenii nu s-au debusolat şi au făcut recital pe teren propriu, reuşind să se impună cu 4-1, contra unei echipe ce la startul sezonului nu concepea să nu acceadă în eşalonul secund.

Oţelul Galaţi revine treptat în prim planul fotbalului românesc. Fosta campioana a trecut de Dante Botoşani, după 1-1 în tur, echipa lui Dorinel Munteanu s-a impus în manşa decisivă cu 3-0.

Progresul Spartac a avut cele mai puţine emoţii înainte de retur. Aceştia au câştigat în primul meci categoric cu CS Tunari, scor 4-0, dar nu au oprit motoarele şi au învins şi în al doilea meci, scor 3-1.

Două partide au avut nevoie de penalty-uri pentru a stabili cine merge mai departe. Dan Alexa şi CSM Reşiţa au ratat promovarea. CSC Dumbrăviţa a dat lovitura şi s-a impus la loviturile de departajare. Bănăţenii sunt marea revelaţie acestui baraj.

Ultimul tichet pentru Liga 2 a fost obţinut de CSM Slatina, care a trecut de Odorheiu Secuiesc. Harghitenii au rezistat în inferioritate numerică şi au împins partida la loviturile de departajare, unde au pierdut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele