Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Se face transferul anului! Mbappe, acord să semneze cu Real Madrid. ”Răspunsul este pozitiv”

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20707979/1/profimedia-0627260228.jpg

Situaţia lui Kylian Mbappe este cunoscută de toţi fanii fotbalului. Atacantului francez, în vârstă de 23 de ani, îi va expira înţelegere cu PSG în această vară, dar conducerea clubului parizian face mari eforturi pentru a-l convinge să semneze un nou contract.

Presa iberică anunţă lovitura verii pe piaţa transerurilor. Mbappe şi-a dat acordul să evolueze la Real Madrid. Negocierile au fost finalizate săptămâna trecută, dar mutarea se va concretiza în jurul datei de 1 iulie.

"Atacantul şi Real Madrid au încheiat acordul săptămâna trecută. Au semnat ce s-a vorbit în ultimele luni, cele în care Mbappe s-a confruntat cu tot felul de presiuni, începând cu cele exercitate de conducătorii clubului, urmate de cele ale suporterilor şi terminând cu cele făcute de politicieni, cu Macron la cârmă.

El nu s-a îndoit nicio clipă, dar acele presiuni, unele însoţite de sume de bani departe de orice logică fotbalistică, au reuşit să genereze tensiune şi momente greu de suportat.

Răspunsul este pozitiv din partea lui Mbappe, al cărui anturaj a cerut din nou prudenţă până la încheierea demersurilor cu PSG.

Real Madrid va păstra tăcerea şi va aştepta ca jucătorul să confirme că perioada sa la PSG s-a încheiat, că dorinţa lui de a juca pentru echipă se va împlini de la 1 iulie"
, au scris cei de la Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele