Ultima oră
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO

Se îngroaşă gluma. FCSB cere înregistrările din camera VAR de la meciul cu Rapid. MM Stoica, 3 întrebări pentru şeful arbitrajului românesc: ”Când contează ceea ce dorim şi noi?”

FCSB Publicat pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21106017/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.  

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză, FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off. 

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar mai multe voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii.

După acest eveniment, FRF a anunţat că la Casa Fotbalului va fi organizată o conferinţă de presă, joi, de la ora 12:00, unde Kyros Vassaras va răspunde întrebărilor jurnaliştilor. 

MM Stoica a dezvăluit ce întrebări i-ar adresa şefului arbitrajului românesc. De asemenea, el a solicitat înregistrările din camera VAR, de la meciul cu Rapid. 

”Când contează ceea ce dorim şi noi?”

”L-aş întreba pe ce criterii a delegat în prima etapă a play-off-ului, la meciul nostru cu Craiova, cel mai echilibrat, un cvasinecunoscut, pe Florin Andrei, în timp ce la Farul cu Sepsi l-a delegat pe Kovacs.

Apoi, l-aş întreba de ce ne persiflează trimiţând un arbitru atât de valoros, cum e Kovacs, în Kuwait. N-am ştiut că şi acolo sunt derby-uri. Iar cel mai valoros arbitru român din ultimii 20 de ani, care acum este cel valoros arbitru VAR, Haţegan, l-au trimis în ziua meciului nostru cu Rapid - un meci care ne putea scoate din lupta pentru titlu - în Arabia Saudită pentru o semifinală de Cupă. La noi a fost delegat Rareş Vidican. Toată lumea vorbeşte de Feşnic, dar noi trebuie să-l introducem în discuţie şi pe Vidican. 

A treia întrebare. Domnule Vassaras, când ne luaţi şi pe noi în considerare? Când contează ceea ce dorim şi noi?

Eu aş vrea să aflu discuţiile lui Feşnic cu cei din camera VAR ca să ştim cine e vinovat pentru masacrul dn Giuleşti. Vinovat Feşnic, Vidican sau amândoi? Îl rog foarte tare să iasă şi să ne spună cum sunt pedepsiţi arbitrii care greşesc. Jucătorii, antrenorii şi conducătorii ştim cum sunt pedepsiţi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele