adplus-dvertising
Ultima oră
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-2, pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro. Yeboah marchează superb! LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-2, pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro. Yeboah marchează superb!
LIVE VIDEO | West Ham - Manchester City, în direct pe Prima Sport 1. ”Cetăţenii” deschid scorul, în urma unui penalty executat de Haaland LIVE VIDEO | West Ham - Manchester City, în direct pe Prima Sport 1. ”Cetăţenii” deschid scorul, în urma unui penalty executat de Haaland
Gică Hagi intervine după transferurile lui Boboc şi Radaslavescu la FCSB: ”Nu trebuie să se mire nimeni că Farul vinde jucători, aşa fac şi Barcelona şi Real Madrid” 

Gică Hagi intervine după transferurile lui Boboc şi Radaslavescu la FCSB: ”Nu trebuie să se mire nimeni că Farul vinde jucători, aşa fac şi Barcelona şi Real Madrid”
Gică Hagi, despre planurile de viitor de la Farul: ”Îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte mare, care să câştige campionatul. Când o să fie acest lucru? Nu ştiu”
Gică Hagi, despre planurile de viitor de la Farul: ”Îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte mare, care să câştige campionatul. Când o să fie acest lucru? Nu ştiu”
VIDEO | Manchester United  - Brighton 1-2. ”Diavolii roşii” fac o partidă slabă şi încep sezonul cu o înfrângere VIDEO | Manchester United - Brighton 1-2. ”Diavolii roşii” fac o partidă slabă şi încep sezonul cu o înfrângere
VIDEO ǀ Sepsi – UTA 0-0. Egal fără multe ocazii mari în primul meci al zilei în SuperLiga VIDEO ǀ Sepsi – UTA 0-0. Egal fără multe ocazii mari în primul meci al zilei în SuperLiga

Se poate câştiga din pariuri sportive?

Noutăți Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20775925/1/primasport.jpg

„Se poate câştiga din pariuri sportive?” Aceasta este o întrebare pe care şi-o pun foarte mulţi pasionaţi de sport, care se gândesc să îşi deschidă cont după ce răsfoiesc un top case de pariuri şi încerce să îşi „monetizeze” cunoştinţele în materie de fotbal sau de alte discipline.

Ei bine, răspunsul este „da şi nu”.  Dacă ai noroc, poţi obţine câteva câştiguri mai mari, însă, pe termen lung, este aproape imposibil să câştigi. De aceea, cel mai bine este să ţii pariurilor sportive la nivel de hobby şi să trăieşti din plin emoţia fiecărui meci pe care ai pariat. Când pui banul pe primul loc, o mare parte din plăcere dispare.

Cine cumpără ponturi plătite este pierzător din start

Cei mai păguboşi pariori sunt oportuniştii. Aceştia sunt convinşi că pot da lovitura la pariuri şi caută tot felul de scheme şi „ponturi” prin care să păcălească sistemul. Ei sunt cei care cumpără de pe internet „ponturi sigure sută la sută”, iar apoi rămân cu buza umflată, pentru că au pierdut şi banii daţi pe pont, şi banii mizaţi pe biletele care, evident, nu ies.

Dacă vrei să ai o şansă de a fi pe plus la pariuri, trebuie să porneşti de la premisa că este un joc de noroc, să respecţi câteva reguli simple şi, nu în ultimul rând, să acorzi ore bune în fiecare zi acestei activităţi.

Particularitatea pariurilor sportive este că poţi reduce ponderea pe care o are hazardul în deciderea unui bilet prin analizarea tuturor elementelor care pot influenţa pariul. Rezultatul unui eveniment sportiv poate fi anticipat, într-o oarecare măsură, printr-o raportare la rezultatele anterioare şi la informaţiile disponibile în momentul jocului, despre absenţi, echipe probabile, motivaţie, atmosferă ş.a.m.d.

Neprevăzutul este cel mai mare obstacol

Munca depusă pentru o analiză făcută aşa cum trebuie este aruncată pe fereastră dacă nu joci bilete cu o singură selecţie. Gradul de neprevăzut creşte exponenţial cu fiecare meci adăugat pe bilet, iar neprevăzutul este, de fapt, cel mai mare obstacol în calea câştigului.

Apoi, analizezi degeaba meciul şi joci în zadar numai bilete cu o singură selecţie dacă nu ai o strategie în ceea ce priveşte stabilirea mizei. Nu poţi deveni parior de succes dacă joci haotic. Suma plasată pe un bilet trebuie să fie fixată în funcţie de bankroll şi de şansele de reuşită, care  sunt cuantificarea în procente a concluziei analizei.

O altă condiţie pentru a nu transforma distracţia în sursă de nervi este să fii realist atunci când plasezi un pariu. Nu poţi miza că va pierde Bayern în faţa unei echipe de ligă secundă, apoi să fii supărat că nu a ieşit biletul. Ţinta de profit, pe care este bine să o stabileşti pe termen lung, trebuie să fie realistă, astfel încât să o poţi atinge prin cote medii.

Apropo de nervi, trebuie să ştii că păstrarea calmului este principala calitate a pariorilor de succes. Dacă vezi negru în faţa ochilor după câteva pariuri pierdute, ajungi să joci la recuperare şi nu ai nicio şansă de reuşită, chiar dacă îţi merge o dată sau de câteva ori.

Câştigul la pariuri trebuie să fie o recompensă suplimentară, după distracţie, nu un scop în sine. Aşa cum norocul vine şi pleacă, profitul nu reprezintă o constantă pentru pariorii amatori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele