Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Se scrie istorie în gimnastică! Simone Biles şi-a depăşit propria bornă istorică pentru medaliile de aur de la campionatele mondiale

Gimnastica Publicat pe 8 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21340417/1/fig-biles.jpg

Americanca Simone Biles, revenită în competiţii după o pauză de doi ani, a cucerit al 22-lea său titlu mondial, duminică, la bârnă, la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Anvers.

Biles, care câştigase deja în timpul săptămânii titlurile pe echipe şi la sol, a obţinut o notă excepţională de 14.800, fiind urmată pe podium de gimnasta chineză Yaqin Zhou, în vârstă de 17 ani (14.700).

Brazilianca Rebeca Andrade a completat podiumul (14.300).

Cea mai decorată gimnastă din istorie

Americanca Simone Biles devenise cea mai decorată gimnastă din istorie după ce a câştigat a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de gimnastică.

După ce a ajutat Statele Unite să obţină la începutul acestei săptămâni un record de şapte titluri consecutive pe echipe, sportiva de 26 de ani a câştigat vineri aurul la individual compus. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele