Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Se vor lua măsuri împotriva lui Horaţiu Feşnic şi Rareş Vidican? Reacţia FRF

FCSB Publicat pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21105916/1/horatiu-fesnic.jpg

Prima reacţie a Federaţiei Române de Fotbal a venit în urma unei solicitări pe subiect, după ceea ce s-a întâmplat în partida dintre Rapid şi FCSB, cu modul în care a condus derby-ul centralul Horaţiu Feşnic, cât şi modul în care a acţionat Rareş Vidican, aflat în camera VAR.

FRF a fost întrebată cum va acţiona CCA, iar răspunsul a fost unul superficial. Că situaţia va fi analizată, dar deocamdată nu s-a luat o decizie în acest sens, chiar şi la câteva zile după ce în derby au fost dictate hotărâri clar eronate.

Oricum, de-a lungul sezonului actual, au mai fost astfel de erori ale centralilor şi celor din camera VAR, evidente, pentru ca ulterior să nu se ia măsuri în consecinţă.

CCA analizează toate meciurile din fiecare etapă, iar în funcţie de prestaţiile arbitrilor ia măsurile necesare, aşa cum va face şi pentru acest meci”, a fost reacţia FRF, conform ProSport. Federaţia a explicat şi motivul nedelegării lui Ovidiu Haţegan în camera VAR:

Ovidiu Haţegan a fost delegat la un meci din Arabia Saudită în baza colaborării pe care CCA o are cu Federaţia Saudită de Fotbal. Delegarea arbitrului român a fost programată cu mai mult timp înainte de această rundă din Superliga. Totuşi, arbitrul a fost desemnat şi în această etapă, anterior călătoriei sale în Arabia Saudită, şi este din nou disponibil pentru următoarea rundă”.

Horaţiu Feşnic regretă că nu i-a acordat cartonaşul roşu lui Onea: ”A aşteptat, dar nu i-au transmis nimic!”

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar mai multe voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii.

În direct la Prima Sport, Vlad Măcicăşan a dezvăluit că a aflat din sursele televiziunii că la faza în care Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, Horaţiu Feşnic a aşteptat un semn din camera VAR, unde se aflau Rareş Vidican, Vasile Marinescu, dar acest lucru nu s-a produs. Mai mult decât atât, arbitrului Feşnic îi pare rău şi regretă că nu a dat cartonaşul roşu.

”Gigi Becali a fost extrem de supărat. E şi normal. Nici nu puteai privi imaginile. Ce am aflat noi, aşa, din surse, că nu prea poţi să vorbeşti cu oameni de la CCCA.

Mai degrabă vorbeşti cu Papa. Feşnic a aşteptat un semn de la Vidican, la faza asta cu Onea. Vidican nu i-a transmis nimic şi Feşnic a transmis unor apropiaţi că aştepta o reacţie din camera VAR. Şi acum regretă că nu a dat roşu”, a spus moderatorul Vlad Măcicăşan, la Prima Sport

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele