Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu

Special Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21572264/1/aniversare-cristian-mungiu.png

Sâmbătă, 27 aprilie, Cinemaraton are onoarea să-l sărbătorească pe unul din cei mai importanţi cineaşti români din toate timpurile, regizorul Cristian Mungiu. De la ora 20.00 va fi difuzat, în premieră pe postul de televiziune dedicat filmului românesc din portofoliul grupului Clever, filmul Bacalaureat, premiat la Festivalul de la Cannes în 2016 pentru Cea mai bună Regie, iar de la ora 22.30 iubitorii filmului românesc vor avea ocazia să revadă pelicula 4 luni, 3 săptămâni, 2 zile pentru care regizorul Cristian Mungiu a primit valoroasa distincţie cinematografică Palme d' Or. 

Seara va continua cu După dealuri, un film premiat la Cannes în 2012 pentru Cel mai bun scenariu şi Cea mai bună interpretare pentru cele două protagoniste Cristina Flutur şi Cosmina Stratan. 

Din programul special dedicat regizorului Cristian Mungiu nu vor lipsi filmul de debut Occident, dar şi un maraton de scurtmetraje savuroase.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele