Ultima oră
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

Sebastian Colţescu, acuzat că e contra FCSB: ”Nu am amintiri plăcute când arbitrează FCSB. Ne ciupeşte!” ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 5 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21373154/1/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023.jpg

Nana Falemi a comentat, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1, pe seama derby-ul dintre FCSB şi Rapid. Înainte de startul întâlnirii, fostul fotbalist a declarat că Sebastian Colţescu, centralul partidei de pe Arena Naţională, poate trage într-o anumită direcţie, contra vicecampioanei României, simţind că aceasta este ”traiectoria” pe care o duce de foarte mult timp, remarcând anumite detalii şi în precedentele partide.

Din punctul de vedere al lui Nana Falemi, Colţescu a încercat de fiecare dată, când a fost la centru la partidele FCSB-ului, să penalizeze într-un mod nu tocmai corect anumite intervenţii ale bucureştenilor şi aşa mai departe.

Contează arbitrajul! Nu prea am amintiri plăcute cu el când joacă Steaua (n.r. – FCSB). Nu am amintiri prea plăcute când arbitrează Colţescu, am amintiri neplăcute. Poate o să fie bine acum, dar ne ciupeşte, asta am simţit când am fost arbitrat şi eu de el. Contează arbitrajul!

Dacă pe unii îi lasă să lovească, iar pe tine nu te lasă să te exprimi, îţi reduce din turaţii. Atunci, dacă tu reacţionezi, îţi dă galben sau două galbene. Dacă se joacă corect, atunci trebuie să-i batem rău (n.r. – FCSB să bată Rapid)”, a spus Nana Falemi în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FCSB pregăteşte o lovitură pe piaţa de mercato! ”A fost coleg cu Haaland”

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să mai aducă un atacant la FCSB. Omul de afaceri a punctat că e vorba despre un fotbalist din Superliga, însă nu a vrut să îi dea numele.

Cei de la Gazeta Sporturilor relatează că alesul lui Becali este Luis Phelipe (22 de ani), de la Poli Iaşi. Acesta are un start foarte bun la formaţia moldavă, pentru care a marcat de 3 ori în 14 apariţii.

Leo Grozavu a vorbit la superlativ despre elevul său, care în 2019 a fost coleg cu starul Erling Haaland, la Red Bull Salzburg.

Este un fotbalist cu calităţi extraordinare, a fost coleg cu Haaland la Salzburg, cu alţi fotbalişti din acea generaţie.

Între timp, sigur, el s-a dezvoltat mai puţin în comparaţie cu ceilalţi. A avut nişte probleme cu familia şi a fost nevoit să se întoarcă în Brazilia”, a declarat Leo Grozavu pentru iAMsport.ro.

De asemenea, brazilianul a mai jucat alături de alte nume mari, precum: Luka Sucic (RB Salzburg), Benjamin Sesko (RB Leipzig) şi Karim Adeyemi (Borussia Dortmund).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele