Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Sebastien Loeb, primul pilot care se impune în şase etape consecutive din Dakar

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20982141/1/leob.jpg

Sebastien Loeb este primul pilot care se impune în şase etape consecutive în Raliul Dakar. El a fost cel mai rapid şi în penultima etapă, disputată între Shaybah şi Al-Hofuf.

Qatarianul Nasser Al-Attiyah s-a impus detaşat la general, cu un avans de o oră şi 21 minute faţă de Loeb, care a pierdut foarte mult timp în primele zile de concurs.

Emanuel Gyenes a terminat încă un Dakar!

Pilotul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) s-a clasat pe locul 34, sâmbătă, în etapa a 13-a a Raliului Dakar, disputată între între Shaybah şi Al-Hofuf, pe distanţa de 675 kilometri.

Gyenes a încheiat cursa în două ore, 51 de minute şi cinci secunde.

Etapa a fost câştigată de argentinianul Kevin Benavides. Pe locul doi s-a clasat sud-africanul Michael Docherty, iar pe trei a terminat argentinianul Luciano Benavides.

În clasamentul general, Gyenes ocupă locul 28.

Ultima etapă va avea loc duminică, pe distanţa de 417 kilometri, între Al-Hofuf şi Dammam.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele