Ultima oră
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc

Sebastien Ogier a câştigat pentru a noua oară Raliul Monte-Carlo. Toyota începe şi anul 2022 perfect în WRC

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20991216/1/ogier.jpg

Toyoya a pornit lansat şi în sezonul 2022 al WRC. Pe superbele probe din Monte-Carlo, constructorul nipon a reuşit ”dubla”.

Sebastien Ogier a câştigat pentru a noua oară în carieră cursa din Principat. Francezul a fost urmat la 18.8 de senzaţia Kalle Rovanpera. Hyundai a salvat un podium prin Thierry Neuville. Belgianul a terminat la 44.6 secunde.

Următoarea etapă din WRC va fi Raliul Suediei, în perioada 9-12 februarie. Etapa nordică este recunoscută pentru zapada abundentă de pe probe, care provoacă la maxim maşinile şi piloţii.

Rovanpera a scris istorie în 2022. Urmează un sezon plin de provocări

Kalle Rovanpera, la 22 de ani e cel mai tânăr campion din istorie, cu 255 de puncte. Ott Tänäk a fost vicecampion mondial cu 205 puncte. Thierry Neuville a terminat pe podium cu 193 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele