Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

Şeful Şcolii de Antrenori i-a dat replica lui Mihai Pintilii. ”Voi sesiza Comisia de Disciplină!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20991952/1/315621321-6440726689276636-2670969455441489025-n.jpg

Mihai Pintilii a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din România, după meciul Hermannstadt – FCSB, 0-1.

Antrenorul de facto al celor de la FCSB l-a acuzat pe Burchel că toate reclamaţiile pe care le face la adresa sa sunt tentative de a-şi face un nume pe seama lui.

Burchel a venit cu replica şi a anunţat că tehnicianul şi cei de la FCSB ar putea ajunge la Comisia de Disciplină.

"Nu vreau să vorbesc despre ce vorbesc alţii despre mine. Mihai Pintilii e un antrenor cu potenţial şi arată lucrul ăsta, dar are doar potenţial de antrenor. La potenţialul ăsta trebuie ca, prin studii şi calificări, să adauge cunoştinţe şi experienţă. Ăsta e procesul: studiem, punem în practică ce am învăţat, apoi dobândim experienţă.

(n.r. despre reacţia lui Pintilii) Mihai şi-a pierdut controlul aseară! A arătat că nu-şi poate controla emoţiile. Echipa condusă de Leo Strizu a câştigat, e important pentru FCSB. Nu pot comenta ce spune un delegat, la emoţii. Asemenea lucruri nu mă ating.

Cu aceste declaraţii, Pintilii şi-a făcut foarte mult rău. Vorbeşte în necunoştinţă de cauză. Consideră că, dacă se vehiculează numele lui, este şi urmărit, ceea ce nu este adevărat. El a fost ajutat de FRF, să obţină o calificare. În doi ani va dobândi o calificare de antrenori, la intervenţia FRF.

Discutăm cu juriştii noştri, pentru a vedea ce există la regulament cu privire la stagiul de pregătire şi la antrenamente în cazul antrenorilor. Pintilii trebuie să respecte legea şi să-şi ia licenţa PRO.

Nu Pintilii este principalul vinovat, ci clubul FCSB. Pintilii şi FCSB pot ajunge la Comisia de Disciplină, vom vedea. Eu voi sesiza Comisia de Disciplină în legătură cu declaraţiile lui Pintilii"
, a explicat Burchel, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele