Ultima oră
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc

Selecţionerul Croaţiei şi-a prelungit contractul. “Nu există un job mai bun”

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21064027/1/dalic.jpg


Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 2026, a anunţat Federaţia Croată de Fotbal (HNS).

“Abia aşteptăm să abordăm următoarele provocări alături de antrenorul nostru câştigător de argint şi de bronz mondial”, a notat HNS, pe Twitter.

“Le mulţumesc preşedintelui Kustic şi tuturor celor din federaţie pentru încredere şi susţinere. Nu există un job mai bun. Nu există un job mai onorant decât cel de a conduce Croaţia ca antrenor principal. Şii sunt emoţiionat gândindu-mă la viitor”, a declarat tehnicianul.

Preşedintele federaţiei croate, Marijan Kustic, este convins că naţionala le va aduce fanilor noi bucurii la Dalic la conducerea tehnică. “Zlatko Dalic a atins fiecare obiectiv şi şi-a pusu amprenta asupra a douuă reuşite magnifice. Colaborarea noastră a fost extraordinară. Şi cu el la conducere euu cred că vom aduce în continuare bucurii fanilor croaţi”, a spus Kustic.

Zlatko Dalic antrenează naţionala Croaţiei din octombrie 2017. Cu el pe bancă, selecţionata croată s-a clasat pe locul doi la Cupa Mondială din 2018 şi pe locul trei la CM din 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele