Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

Selecţionerul Irlandei de Nord, declaraţie neaşteptată înaintea partidei cu România

Echipa nationala Publicat pe 20 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21530487/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023.jpg

România primeşte vizita Irlandei de Nord pe "Arena Naţională" , vineri, de la ora 21:45, în primul test de pregătire al tricolorilor înainte de EURO 2024. Partida este transmisă în exclusivitate pe Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

Naţionala României începe pregătirea pentru EURO 2024 cu un test important împotriva Irlandei de Nord. „Tricolorii” s-au calificat la EURO 2024 din postura de lider neînvins al grupei din care au mai făcut parte Elveţia, Israel, Belarus, Kosovo şi Andorra.

Irlanda de Nord nu s-a calificat la turneul final ce se va disputa în acestă vară, iar în contextul amicalului cu România, Michael O'Neill a transmis un mesaj surprinzător.

„Ambele meciuri vor fi adevărate teste. Dacă ne uităm la România, ei au avut o campanie foarte bună de calificare şi au câştigat grupa. Scoţia a terminat pe 2, sub Spania, şi s-a calificat la Campionatul European.

Pentru mine este important să testez jucătorii şi să vadă şi ei de ce e nevoie pentru a obţine o astfel de calificare. Pentru a ne califica trebuie să terminăm deasupra unor echipe precum Scoţia, România sau altora de acelaşi nivel.

Scoţia şi România sunt practic ştacheta la care trebuie să ajungem pentru a ne califica şi noi în următorii ani.”, a declarat Michael O'Neill, potrivit BBC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri