Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Selecţionerul Muntenegrului nu l-a uitat pe Miodrag Belodedici. Reacţia lui Radulovic la finalul unui meci perfect

Echipa nationala Publicat pe 15 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20740944/1/sm.jpg


Selecţionerul Muntenegrului, Miodrag Radulovici, a declarat marţi seară, după meciul cu România, scor 3-0, că el şi jucătorii săi au fost încrezători că pot învinge şi că el a suprins cu echipa aleasă.
 
“Am făcut un meci foarte bun împotriva unei echipe foarte puternice. Respect mult această echipă. Am crezut în calitatea noastră, în jocul nostru. Am reuşit să înscriem până la pauză, am crezut în puterea noastră, am avut încredere că putem încheia cu o victorie. Salutări lui Belodedici, un jucător şi un om mare. Am surprins puţin cu echipa pe care am ales-o azi, dar au fost patru meciuri la rând. E greu să foloseşti aceeaşi echipă în patru meciuri disputate în zece zile”, a spus Radulovici.
 
Selecţionata României a pierdut din nou cu Muntenegru, de această dată pe Stadionul Giuleşti, scor 0-3, într-un meci din Liga Naţiunilor. În "dubla" cu Muntenegru, România a primit 5 goluri.
mail-share icon Email
viewscnt