Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Semne de întrebare în privinţa centralului de la Inter - AC Milan: ”Şi când a arbitrat-o pe CFR a făcut meciul praf. O delegare de neînţeles la fel ca la CCA!” | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21126875/1/profimedia-0774626661.jpg

Săptămâna trecută, în prima manşă, Inter a învins. A deschis scorul repede, în minutul 8, când veteranul Edin Dzeko a reluat din voleu cornerul executat de Hakan Calhanoglu. Apoi, după doar două minute, Inter şi-a majorat avantajul prin reuşita lui Mkhitaryan, din pasa lui Dimarco.

Centralul francez Clement Turpin arbitrează semifinala retur a Ligii Campionilor dintre Inter şi AC Milan, care a fost transmisă de Prima Sport. 

Turpin va fi ajutat de Nicolas Danjos şi Benjamin Pages. Rezervă va fi Stephanie Frappart.

Înainte de meci, în direct la Prima Sport, s-a pus problema delegării arbitrului francez, care este un central mai controversat, din cauza deciziilor pe care le ia în timpul meciurilor din Champions League. 

Jurnalistul Cătălin Berindean a scos în evidenţă că centralul Clement Turpin a arbitrat-o în trecut şi pe CFR în cupele europene, iar acesta ar fi făcut partida respectivă ”praf”. 

”Şi când a arbitrat-o pe CFR a făcut meciul praf. O delegare de neînţeles la fel ca la CCA!”

”Şi noi ne întrebăm cine îl ţine pe arbitrul ăsta în braţe. E de neînţeles. Îmi aduc aminte de el de când l-am văzut prima dată la un meci al CFR-ului. L-a făcut praf. Eu cred că şi la nivel de UEF, ca şi la nivel de CCA, există aceste decizii de neînţeles. Eu nu înţelg de ce arbitrează Chivulete la noi.

Ştim că UEFA promovează această idee a uniformităţii, a tratării fazelor, a modului cum tu, ca arbitru, duci jocul. Uite cum e Turpin şi cum e un arbitru englez, Taylor.

E diferenţă ca de la cer la pământ. Cum şi la noi e diferenţă între Cojocaru şi Cătălin Popa. Sigur, dar e aceeaşi lipsă de uniformitate. Nu poţi tu, ca antrenor, dacă ştii că unul arbitrează cumva şi altul atfel, să pregăteşti un meci”, a spus jurnalistul Cătălin Berindean, la Prima Sport 1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri