Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a anunţat despărţirea de Cristiano Bergodi! Comunicatul clubului

Sepsi OSK Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21211035/1/cristiano-bergodi-sepsi-cupa-romaniei-plecare.jpg

Antrenorul principal al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, nu îşi va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului. În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări, a anunţat clubul ardelean.

Totodată, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale şi cu antrenorul secund Luigi Ciarlantino şi preparatorul fizic Ionel Colonel. Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a câştigat de două ori Cupa României şi o dată Supercupa.

 "Pe această cale dorim să le mulţumim pentru întreaga activitate desfăşurată sub culorile clubului nostru şi le urăm mult succes în continuare!", a anunţat Sepsi pe pagina de Facebook.

Sepsi se pregăteşte de un transfer tare! Poate da lovitura după ce a luat Cupa României

Sepsi a câştigat Cupa României, după ce a învins Universitatea Cluj la loviturile de departajare, dar se poate alege şi cu sume importante de bani în vară, în urma unor transferuri care pot fi consemnate la capitolul plecări. La partida cu formaţia clujeană, în tribunele arenei din Sibiu s-au aflat scouteri, iar printre ei şi unul are a venit cu ”ţintă directă” pentru un jucător din lotul lui Cristiano Bergodi.

Andres Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, se află în atenţia bulgarilor de la ŢSKA Sofia, putând face trecerea peste Dunăre în perioada imediat următoare. Informaţia a fost confirmată de Mihai Stoichiţă. ”La meciul de Cupa României, adjunctul lui Ganchev (n.r. Ivko Ganchev), Stoycho Stoilov, mare fotbalist bulgar pe la Freiburg, la mai multe echipe din Bundesliga, a venit să vadă un jucător de la Sepsi.

M-a rugat cu o seară înainte, mi-a spus să îl bag la meci, ca să îl vadă pe cel de la Sepsi.

Pe Dumitrescu (n.r. Andres Dumitrescu). Au venit de la ŢSKA Sofia să îl vadă pe fotbalistul U-21. M-au anunţat, nu mă feresc. Am fost adversari pe vremuri.

Cel din Bulgaria este bun prieten cu Anghel Iordănescu. Mi-a fost patron când am fost la Litex Loveci. M-a rugat cu o seară înainte, mi-a spus să îl bag la meci, ca să îl vadă pe cel de la Sepsi”, a spus Mihai Stoichiţă pentru Fanatik.

Andres Dumitrescu, născut la Slatina, judeţul Olt, evoluează pentru Sepsi din ianuarie 2020, venit din Elveţia, de la Team Ticino U21. A mai evoluat pentru italienii de la Padova U19, dar şi pentru FC Argeş U19 anterior venirii la Sfântu Gheorghe.

În acest sezon, Dumitrescu a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, în 37 de meciuri. Actuala sa cotă de piaţă este de 650.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele