Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

Sepsi a anunţat despărţirea de Cristiano Bergodi! Comunicatul clubului

Sepsi OSK Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21211035/1/cristiano-bergodi-sepsi-cupa-romaniei-plecare.jpg

Antrenorul principal al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, nu îşi va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului. În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări, a anunţat clubul ardelean.

Totodată, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale şi cu antrenorul secund Luigi Ciarlantino şi preparatorul fizic Ionel Colonel. Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a câştigat de două ori Cupa României şi o dată Supercupa.

 "Pe această cale dorim să le mulţumim pentru întreaga activitate desfăşurată sub culorile clubului nostru şi le urăm mult succes în continuare!", a anunţat Sepsi pe pagina de Facebook.

Sepsi se pregăteşte de un transfer tare! Poate da lovitura după ce a luat Cupa României

Sepsi a câştigat Cupa României, după ce a învins Universitatea Cluj la loviturile de departajare, dar se poate alege şi cu sume importante de bani în vară, în urma unor transferuri care pot fi consemnate la capitolul plecări. La partida cu formaţia clujeană, în tribunele arenei din Sibiu s-au aflat scouteri, iar printre ei şi unul are a venit cu ”ţintă directă” pentru un jucător din lotul lui Cristiano Bergodi.

Andres Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, se află în atenţia bulgarilor de la ŢSKA Sofia, putând face trecerea peste Dunăre în perioada imediat următoare. Informaţia a fost confirmată de Mihai Stoichiţă. ”La meciul de Cupa României, adjunctul lui Ganchev (n.r. Ivko Ganchev), Stoycho Stoilov, mare fotbalist bulgar pe la Freiburg, la mai multe echipe din Bundesliga, a venit să vadă un jucător de la Sepsi.

M-a rugat cu o seară înainte, mi-a spus să îl bag la meci, ca să îl vadă pe cel de la Sepsi.

Pe Dumitrescu (n.r. Andres Dumitrescu). Au venit de la ŢSKA Sofia să îl vadă pe fotbalistul U-21. M-au anunţat, nu mă feresc. Am fost adversari pe vremuri.

Cel din Bulgaria este bun prieten cu Anghel Iordănescu. Mi-a fost patron când am fost la Litex Loveci. M-a rugat cu o seară înainte, mi-a spus să îl bag la meci, ca să îl vadă pe cel de la Sepsi”, a spus Mihai Stoichiţă pentru Fanatik.

Andres Dumitrescu, născut la Slatina, judeţul Olt, evoluează pentru Sepsi din ianuarie 2020, venit din Elveţia, de la Team Ticino U21. A mai evoluat pentru italienii de la Padova U19, dar şi pentru FC Argeş U19 anterior venirii la Sfântu Gheorghe.

În acest sezon, Dumitrescu a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, în 37 de meciuri. Actuala sa cotă de piaţă este de 650.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele