Ultima oră
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare
Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat" Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat"

Sepsi, ”acuzată” că a câştigat meciul de azi cu ajutorul arbitrului: ”De cascadorii râsului”

Superliga Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21032115/1/penalty-sepsi.png

Partida dintre Sepsi şi FC Hermannstadt a fost decisă, în mare parte, de două lovituri de la 11 metri. S-a terminat 2-1 pentru Sfântu Gheorghe, iar ambele echipe au beneficiat de câte o execuţie de la punctul cu var.

În primă fază, de un penalty s-a bucurat FC Hermannstadt, după un henţ în careu comis de Tamaş, involuntar, dar a văzut şi al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Aflat în platoul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 2, Viorel Moldovan a declarat că penalty-ul a fost acordat corect, dar că eliminarea a fost exagerată.

E henţ! Jucătorul lui Hermannstadt deviază cu capul, apoi e henţ, dar nu cred că trebuia să se dea eliminare. Era suficientă lovitura de pedeapsă, nu şi roşu pentru Tamaş”, a declarat Moldovan, care apoi a comentat şi al doilea penalty din meci, primit de Sepsi.

Sota a intervenit imprudent asupra unui jucător al gazdelor, iar arbitrul a dat lovitură de pedeapsă.

E puţin, subţire atingerea, dar eu zic că este suficient să se dea penalty”, a spus Moldovan, dar Răducioiu consideră că Sepsi a fost avantajată de decizie, pentru că nu se impunea, din punctul său de vedere, un astfel de verdict:

A fost avantajată de un asemenea arbitru, e un penalty care mă face să râd! Căderea e de cascadorii râsului”.

Sepsi – Hermannstadt, 2-1

epsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

  • Pentru învingători au marcat Aganovic ’27 şi Bălaşa ’88 (penalti).
  • În minutul 75, de la Sepsi a fost eliminat Tamas.
  • Pentru Hermannstadt a înscris Babic, în minutul 77, din penalti.

Fazele incriminate

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele