Ultima oră
L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi

L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi
Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi

Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor
LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024 LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024
Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor” Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor”
Nu ne demoralizăm! "Nu ai de ce să nu fi optimist" | VIDEO EXCLUSIV Nu ne demoralizăm! "Nu ai de ce să nu fi optimist" | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi are antrenor! UPDATE: Laszlo Dioszegi a confirmat acordul cu Liviu Ciobotariu

Sepsi OSK Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21215182/1/sepsi-cupa-romaniei.jpg

Antrenorul principal al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, nu îşi va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului. În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări, a anunţat clubul ardelean.

UPDATE: Sepsi s-a înţeles cu Liviu Ciobotariu! Potrivit patronului Laszlo Dioszegi, fostul antrenor al Voluntariului a spus ”da” propunerii venite din partea formaţiei din Sfântu Gheorghe, iar zilele următoare va fi parafat acordul şi va fi oficializată şi prezentarea în cadrul unei conferinţe de presă.

Trebuie neapărat să aducem încă 2-3 jucători valoroşi şi eu astă-seară ajung acasă şi ne apucăm de lucru cu Atila Hadnagy. Am înţeles că s-au înţeles şi vine săptămâna viitoare direct să semnăm (n.r. – despre Liviu Ciobotariu)!

Am discutat cu Atila şi a spus că s-au înţeles. Trebuie să facă actele. Nu ştiu dacă a semnat electronic sau nu, dar noi întotdeauna ne bizuim dacă cineva îşi dă cuvântul şi e mai mult decât o semnătură.

Tocmai din ideea asta, cine nu trebuie să ajungă la Sfântu şi face asemenea chestii, măcar ştim că nu ajunge la noi. Se întâmplă şi chestii dinastea în fotbal.

Deja suntem obişnuiţi că se întâmplă lucruri ciudate, dar cine dă cuvântul şi nu vine înseamnă că nici nu trebuie, că nu este om de valoare”, a anunţat patronul clubului Sepsi, potrivit Fanatik.


Totodată, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale şi cu antrenorul secund Luigi Ciarlantino şi preparatorul fizic Ionel Colonel. Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a câştigat de două ori Cupa României şi o dată Supercupa.

Înlocuitorul său va fi Liviu Ciobotariu. Negocierile s-au terminat cu bine, iar Digi Sport scrie că prezentarea va avea loc în cursul zilei de joi.

Tehnicianul de 52 de ani s-a despărţit de FC Voluntari, formaţie cu care a pierdut barajul de accedere în Conference League, la penalty-uri, contra celor de la FCU Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele