Ultima oră
Serena Williams va prezenta gala premiilor ESPY în iulie

Serena Williams va prezenta gala premiilor ESPY în iulie
Ungaria, prima echipă care şi-a anunţat lotul pentru turneul final al EURO 2024

Ungaria, prima echipă care şi-a anunţat lotul pentru turneul final al EURO 2024
Ceasuri care i-au aparţinut lui Michael Schumacher, vândute la licitaţie cu aproape 4 milioane de franci elveţieni

Ceasuri care i-au aparţinut lui Michael Schumacher, vândute la licitaţie cu aproape 4 milioane de franci elveţieni
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Prima Sport 1! Finala surpriză din Cupa României VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Prima Sport 1! Finala surpriză din Cupa României
VIDEO | Atalanta - Juventus, astăzi, de la 22:00, în exclusivitate la Prima Sport 2! Finala de foc în Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus, astăzi, de la 22:00, în exclusivitate la Prima Sport 2! Finala de foc în Coppa Italia
VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă

Sepsi, furată în returul cu Bodo Glimt? ”Nu e offside” | EXCLUSIV

Sepsi OSK Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21301268/1/bodo-glimt.png

Sepsi nu a fost deloc departe de o calificare istorică în grupele Conference League. După 2-2, acasă, în tur, în returul cu Bodo Glimt, formaţia din Sfântu Gheoghe a cedat cu 2-3, dar în prelungiri, după 2-2 în finalul celor 90 de minute.

A fost şi o fază controversată în partida care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, imediat după ce nordicii au făcut 3-2. A marcat, ulterior, la faza imediat următoare Sepsi, prin Marius Ştefănescu, dar s-a semnalizat offside. Chiar dacă VAR-ul a intervenit, s-a validat decizia asistentului.

Aflaţi în platoul emisiunii Fotbal Show, Cristi Dulca şi Adrian Falub au declarat că, deşi VAR-ul a decis anularea reuşitei, de fapt nu ar fi fost offside.

Cristi Dulca: ”A plecat prea bine Ştefănescu! Mai e o reluare şi se vede mult mai bine de acolo, nu e offside. E bine că Sepsi a revenit, şi în tur la fel. Chiar şi la această fază a reuşit să revină, era 3-2 pentru Bodo. O evidentă creştere a jocului la Sepsi, de la an la an creşte în joc şi în valoare”.

Adrian Falub: ”Mie nu mi se pare offside! Coordonare foarte bună între pasă şi plecare. Mi se pare gol valabil din unghiul în care vedem reluarea”.

Golul marcat de Ştefănescu şi anulat pentru offside

Sepsi, eliminată din Conference League 

Echipa norvegiană Bodo Glimt a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Sepsi OSK, în manşa a doua a play-off-ului din Conference League. Sepsi a devenit astfel ultima echipă din România care părăseşte cupele europene, ratând intrarea în grupele Conference League.

Gazdele au marcat primele în meciul de la Bodø, însă arbitrul a anulat golul lui Amahl Pellegrino, după consultarea VAR.  Tot gazdele au înscris însă, în minutul 23, prin Sørli, iar de această dată VAR-ul a dat gol valabil pentru Bodo Glimt.

După numai cinci minute a marcat şi Amahl Pellegrino, ducând scorul la 2-0 pentru norvegieni. Sepsi  a reacţionat însă foarte bine şi a redus mai întâi din diferenţă, prin Alimi, în minutul 42, pentru ca în debutul părţii secunde, minutul 46, covăsnenii să egaleze la şutul lui Roland Varga. Cum scorul a rămas egal după 90 de minute, s-a intrat în cele două reprize de prelungiri.

Nicolae Păun a comis un henţ în careu, în minutul 99, şi Pellegrino a transformat un minut mai târziu, marcând golul calificării norvegienilor în grupele Conference League. Sepsi a mai avut un gol al lui Marius Ştefănescu, anulat de VAR în minutul 101, acelaşi Ştefănescu fiind eliminat în minutul 120+1.

România rămâne fără echipe în grupele cupelor europene după eliminarea Farului şi a lui Sepsi în această seară.

  • BODO GLIMT: Haikin – Wembangomo (Sjøvold79), Moe, Bjørtuft, Bjørkan (Sørensen 111) – Saltnes (Brunstad Fet 79), Berg, Grønbæk – Sørli (Gulliksen 42), Moumbagna (Espejord 91), A. Pellegrino. ANTRENOR: Kjetil Knutsen
  • SEPSI OSK: Niczuly - Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu (I. Gheorghe 106) – N. Păun (Aganovic 106), J. Rodriguez (Kallaku 112) - R. Varga (Damaşcan 86), Alimi, M. Ştefănescu – Safranko (Rondon 96). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele