Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Sepsi nu tolerează violenţa. Pedeapsa primită de Leo Grozavu, după ce a "altoit" un jucător

Superliga Publicat pe 11 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19418101/1/lg.jpg


Consiliul director al clubului Sepsi OSK, întrunit sâmbătă, a decis amendarea antrenorului Leo Grozavu, care a avut un conflict cu un jucător.
 
"Consiliul director al clubului Sepsi OSK, întrunit în cursul zilei de azi, analizând evenimentele regretabile ale ultimelor zile şi ţinând cont şi de dorinţa lotului de jucători, a luat următoarele decizii:
 
- antrenorul principal Leo Grozavu va primi o amendă şi avertisment pentru cele întâmplate;
 
- lotul de jucători, echipa, împreună cu staff-ul tehnic vor continua activitatea începută în speranţa unei închideri reuşite de sezon", a anunţat Sepsi OSK.
 
Potrivit presei sportive, tehnicianul l-ar fi lovit pe jucătorul Lorand Fulop (22 de ani), care s-a ales cu telefonul spart după conflict..

FOTO: Sebastian Tătaru / Sport Pictures
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele