Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Sergio Ramos şi-a stabilit viitorul! Fundaşul vrea să continue la PSG şi din vară. UPDATE: Parizienii îi pregătesc însă plecarea

PSG Publicat pe 21 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20660408/2/psgfr-ramos.jpg

Sergio Ramos (36 de ani) a decis ce va face din vară, potrivit presei internaţionale. Deşi mai are contract până în 2023 cu PSG şi a jucat foarte puţin, fundaşul spaniol nu ia în calcul plecarea din capitala Franţei. E pregătit să îşi intre în ritm şi să joace cât mai bine în acest final de campionat, după care să continue la fel în stagiunea următoare.

UPDATE joi (21 aprilie), ora 10:28: Cu toate acestea, presa din Spania a aflat că fundaşul nu mai e dorit de PSG, dat fiind faptul că în ultimul timp a fost măcinat de accidentări şi că are şi un salariu foarte mare. Parizienii vor să renunţe la el şi să aducă, în locul acestuia, un fundaş care poate ajuta mai mult.

Clubul este foarte dezamăgit de numeroasele accidentări ale lui Ramos, care l-au făcut să nu aibă nici măcar un meci în Liga Campionilor. Asta îi deranjaeză cel mai mult pe parizieni, care l-au adus la echipă pentru a cuceri trofeul Champions League”, notează Marca.


Ştirea iniţială

Conform RMC Sport, Sergio Ramos nu vrea să plece de la PSG, chiar dacă pe urmele sale se află mai multe echipe din Europa, dar şi din afara Europei, din Statele Unite ale Americii, din MLS.

Sergio Ramos nu are nici cea mai mică intenţie să plece de la PSG. Campionul mondial din 2010 ştie că nu s-a ridicat la aşteptările clubului pentru acest sezon. 'Vrea să arate că este în continuare capabil să câştige trofee şi să rămână în Paris', le-a dezvăluit apropiaţilor”, arată sursa amintită.

Se spunea că Sergio Ramos putea pleca de la PSG după un an, perioadă în care a prins doar cinci meciuri (283 de minute) şi a marcat un singur gol, în Ligue 1. Los Angeles Galaxy este / era echipa interesată de fundaşul spaniol, potrivit mai multor publicaţii de presă sportivă.

Sergio Ramos a venit accidentat de la Real Madrid. El s-a refăcut greu şi a debutat pentru echipa pariziană abia la 28 noiembrie. De atunci, Ramos a ajucat cinci meciuri pentru PSG şi a marcat un gol.

”Este o perioadă dificilă, de singurătate. Am petrecut ore în şir în sala de antrenament, alături de fizioterapeuţi şi antrenori. Gândurile negative apar tot timpul şi uneori mă face să mă îndoiesc, dar cred în mine şi în munca pe care o depun.

Sunt concentrat să răsplătesc clubul pentru încrederea pe care mi-a oferit-o. Sper să ajung la cel mai înalt nivel. Încă pot juca patru sau cinci ani. Cel mai important lucru este să fiu puternic mental. Sper că nu voi mai avea probleme medicale”, spunea Sergio Ramos în noiembrie anul trecut.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele