Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”

Serie A se va juca până la capăt, "chiar dacă va trebui să se joace până în august". Anunţul Federaţiei

Serie A Publicat pe 26 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19315930/1/serie-a-tim-italia.jpg

Gabriele Gravina, preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), vrea ca sezonul din Serie A să meargă până la capăt, chiar dacă asta ar însemna că s-ar încheia în luna august.

"Vom face totul pentru ca sezonul să ajungă la sfârşit, la nevoie vom cere UEFA şi FIFA să prelungească termenul de 30 iunie şi să jucăm în iulie şi chiar în august. Este prematur să ne gândim la o dată, dar trebuie să rămânem optimişti, inclusiv pentru sănătatea italienilor şi să ne dorim ca situaţia asta să ajungă la final cât mai curând posibil", a declarat Gravina pentru Radio Marte.

El nu este de acord cu ipotezele anulării finalului de sezon - suspendat până la 3 aprilie - sau de a atribui titlul liderului clasamentului la momentul suspendării, adică Juventus Torino."Nu ar fi un scenariu prea frumos. Voi continua să resping aceste opţiuni", a spus Gravina.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele