Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică

Special Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21595831/1/servetel.jpg

Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl achiziţioneze pe Lionel Messi, care atunci avea 13 ani, a fost vândut la o licitaţie cu 762.400 de lire sterline, informează BBC.

Preţul de pornire a fost de 300.000 de lire sterline pentru "şerveţelul spaniol standard cerat", care are 16,5 x 16,5 cm şi a fost laminat şi înrămat.

Şerveţelul, pe care s-a scris cu cerneală albastră în decembrie 2000, poartă o promisiune a directorului de atunci al Barcelonei, Carles Rexach, de a semna cu Messi.

A fost semnat şi de Josep Minguella, consilierul de transferuri al clubului spaniol, şi de agentul Horacio Gaggioli, care l-a recomandat pe tânărul argentinian.

Şerveţelul a fost oferit în cadrul unei licitaţii online de către Bonhams, cu sediul la Londra, în numele lui Gaggioli.

Messi s-a alăturat FC Barcelona la o lună după ce s-a convenit asupra înţelegerii şi a devenit golgheterul record al echipei. Mulţi îl consideră cel mai bun jucător din toate timpurile. A debutat în prima echipă la vârsta de 16 ani şi a marcat un număr record de 672 de goluri în 778 de meciuri pentru clubul catalan.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele