Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Sezonul bun din Polonia i-ar putea aduce un contract consistent din punct de vedere financiar lui Costel Gâlcă

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21218422/1/ctg.jpg

Costel Gâlcă a avut un final de sezon bun cu cei de la Radomiak, pe care i-a salvat de la retrogradare. Performanţa ar putea veni cu o nouă provocare.

Cei de la PlaySport scriu că tehnicianul ar putea pleca de la polonezi, fiind ofertat de două cluburi din Arabia Saudită, care îi pot oferi un salariu mult peste cel încasat la Radomiak.

”Constantin Gâlcă este un caz extrem de rar al antrenorilor care vin să lucreze în Polonia după ce au lucrat în marile ligi ale Europei. E rar, dar nu e singurul. Astfel de lucruri se întâmplă, în medie, o dată la un deceniu. Deşi antrenorul lui Radomiak şi-a asigurat salvarea de la retrogradarea, el va avea şansa de a-şi face un nume în fotbalul polonez abia din sezonul viitor.

După ce şi-a început cariera la Steaua, actualul antrenor al lui Radomiak a lucrat în Spania, unde a avut succes şi ca jucător. A condus-o pe Espanyol Barcelona în 23 de meciuri, a câştigat şapte dintre ele şi a terminat pe locul 14.

După ce a plecat din Spania, a mai lucrat în Arabia Saudită, Danemarca, iar recent a ajuns în Polonia. Este interesant de văzut dacă Gâlcă va reuşi să ridice nivelul lui Radomiak pe termen lung”
, au scris cei de la Weszlo, despre antrenorul român.

Pe lângă Radomiak, Gâlcă a mai pregătit în carieră pe: Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawon, Al-Feiha, Vejle BK şi Al-Hazem.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri