Ultima oră
Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture
Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024 Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024
Edi Iordănescu este al treilea cel mai tânăr selecţioner de la EURO 2024 Edi Iordănescu este al treilea cel mai tânăr selecţioner de la EURO 2024
LIVE TEXT | Serbia - Anglia, de la 22:00. Cel mai tare duel al zilei la EURO 2024! Echipele probabile LIVE TEXT | Serbia - Anglia, de la 22:00. Cel mai tare duel al zilei la EURO 2024! Echipele probabile
LIVE TEXT | Slovenia - Danemarca, de la 19:00. Meci interesant în grupa C de la EURO 2024! Echipele probabile LIVE TEXT | Slovenia - Danemarca, de la 19:00. Meci interesant în grupa C de la EURO 2024! Echipele probabile
LIVE TEXT | Polonia - Olanda, astăzi, de la ora 16:00! Duel încins în primul meci al zilei LIVE TEXT | Polonia - Olanda, astăzi, de la ora 16:00! Duel încins în primul meci al zilei

Sfatul primit de jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea cu insistenţă: „Banii nu sunt pe primul loc”

Superliga Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21601716/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-4-1.jpg

Louis Munteanu (21 de ani) este de departe cel mai curtat fotbalist al momentului din Superliga. Atacantul a fost cedat sub formă de împrumut la Farul, fiind cedat de Fiorentina.

FCSB şi Rapid au anunţat că vor să obţină serviciile atacantului, iar pe listă s-a înscris şi trupa lui Gică Hagi, care ar dori să îl aibă şi în sezonul viitor.

Gigi Becali i-a pus deja pe masă 1,2 milioane de euro, o sumă prea mică pentru oficialii Fiorentinei, care vor să obţină 1,5 milioane de euro pentru tânărul atacant.

Ciprian Marica l-a sfătuit însă pe Louis Munteanu să rămână la Fiorentina, deoarece şansa de a juca într-un campionat puternic precum Italia nu trebuie ratată. Totodată, fostul număr 9 de la naţională a transmis că jucătorul care în prezent evoluează la Farul este net superios Superligii.

”M-aş lupta la Fiorentina. Nu aş sta pe gânduri dacă aş avea oportunitatea asta. Nu m-aş gândi de două ori. Eu aşa am făcut şi când am fost la Şahtior şi la Stuttgart.

Vorbeam cu Zicu care era la Inter şi zicea că poate să vină acasă, la Dinamo. Îi ziceam să stea acolo, să se lupte ca să fie acolo. E important să te lupţi cu cei mai buni.

Am avut oferte de la Dinamo, dar am vrut să rămân să mă lupt. E foarte important şi impresarul. E important să rămâi în fotbalul mare.

Dacă ai şansa să rămâi într-un campionat puternic, de ce să nu o faci? Dacă ai şansa să joci şi în Olanda sau Belgia, trebuie să te lupţi.

Louis Munteanu are vârsta necesară să joace. Banii nu sunt pe primul loc la el acum. Louis Munteanu a arătat că este peste nivelul SuperLigii.

Este unul dintre cei mai buni jucători români. Mereu comparăm cu ce avem în campionatul intern. Trebuie să ne uităm şi internaţional. Jucătorii români au calităţi, dar pleacă cu un handicap de mentalitate. 

Ai nevoie de un antrenor care să te susţină sau de un impresar. De asta au nevoie de jucătorii români”, a declarat Ciprian Marica la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele