Ultima oră
Edi Iordănescu a luat o hotărâre importantă! Cei doi jucători care nu vor fi prezenţi în Germania Edi Iordănescu a luat o hotărâre importantă! Cei doi jucători care nu vor fi prezenţi în Germania
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Shelly-Ann Fraser-Pryce se va retrage după Jocurile Olimpice de la Paris

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21487886/1/fraser.jpg

Shelly-Ann Fraser-Pryce, triplă campioană olimpică la sprint, se va retrage după Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, ea spunând că îi datorează acest lucru familiei sale, informează bbc.com.

Sportiva în vârstă de 37 de ani, considerată una dintre cele mai bune sprintere din toate timpurile, a câştigat titlul olimpic la 100 m în 2008 şi 2012.

Jamaicana Fraser-Pryce a mai câştigat aurul olimpic la ştafetă 4x100 m, la Tokyo 2020, plus trei dintre cele 10 titluri mondiale, după revenirea după ce a născut un fiu în 2017.

"Fiul meu are nevoie de mine. Eu şi soţul meu suntem împreună încă dinainte de a câştiga în 2008. El s-a sacrificat pentru mine. Suntem un parteneriat, o echipă. Şi datorită acestui sprijin sunt capabilă să fac lucrurile pe care le-am făcut în toţi aceşti ani. Şi cred că acum le sunt datoare să fac şi altceva", a afirmat sportiva.

Ea a adăugat că Jocurile Olimpice din acest an de la Paris sunt despre "a le arăta oamenilor că te opreşti atunci când decizi tu". "Vreau să termin în condiţiile mele".

În total, Fraser-Pryce a câştigat trei medalii olimpice de aur, patru de argint şi una de bronz.

Ea a câştigat bronzul mondial devansată de Sha'Carri Richardson şi Shericka Jackson la Campionatele Mondiale din vara anului trecut şi va rămâne una dintre principalele pretendente la Paris 2024 în iulie şi august.

A devenit cea mai în vârstă femeie care a câştigat titlul mondial la 100 m cu victoria de la Doha în 2019 şi a extins acest record câştigând din nou la 35 de ani la Eugene în 2022 - la 14 ani după primul său aur olimpic.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele