Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă

Şi Petrolul are licenţă de Liga 1. Prahovenii pot pregăti în linişte play-off-ul

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19397080/1/pet.jpg

La scurt timp după ce Rapid a anunţat că a primit din partea comisiei de licenţiere dreptul de a juca în Liga 1, cei de la Petrolul Ploieşti au venit cu o veste similară, postată pe site-ul oficial.

”Federaţia Română de Fotbal a informat, oficial, clubul nostru că i-a fost acordată licenţa de participare pentru ediţia viitoare a Ligii I.

După analizarea tuturor documentelor depuse, Comisia pentru Acordarea Licenţei Cluburilor a constatat că sunt îndeplinite toate criteriilor sportive, de infrastructură, de personal şi administraţie, juridice şi financiare, decizând, astfel, cu unanimitate de voturi, să acorde clubului nostru licenţa de participare în stagiunea 2020-2021 a Ligii 1, fără niciun fel de sancţiuni financiare sau penalizare de puncte.

Nu ne rămâne, acum, decât să sperăm că, şi din punct de vedere sportiv, vom face pasul către primul eşalon!”, a anunţat Petrolul pe site-ul oficial.

Primele două echipe la finalul play-off-ului vor promova în Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele